Iste o konu luffy nin seyini uzatabilmesi degil miydi?Oda söyledi.
Iste o konu luffy nin seyini uzatabilmesi degil miydi?Oda söyledi.
Oda ikisine de açıklık getiriyor farklı sbslerde.Iste o konu luffy nin seyini uzatabilmesi degil miydi?
Oha bunu ilk defa gördüm. E tabi o zaman yeniler.Oda ikisine de açıklık getiriyor farklı sbslerde.
Sbs 74
D: Question. If Marco's penis gets ripped off, will it regenerate? P.N. Midorikishi
O: Yes. The penis will regenerate. HEY!!! (shock)
Normal halini alır da, o devasa halini nasıl alacak? Gözlem hakisi çok mu iyi? : )Page Pica'yı almaz,içinden geçer.Suit Sanji'ye güçte baskın gelen Page,Zoro'dan tek yiyen Pica'ya yenilmez.
Antik zoan adam yahu g3 ayarı atağının olması çok ütopik bir şey değil.Sanji'yi tek darbede sokak boyunca uçuruyor bu adam.Pica bence Oven'a da,Page'e de kaybeder.Her yonko tayfasında Dof'un adamlarından güçlü adamlar olacak diye bir şey nasıl yok.Dof'un kendisi zaten zar zor yc3 ederse eder.Normal halini alır da, o devasa halini nasıl alacak? Gözlem hakisi çok mu iyi? : )
gözlem hakisini geçtim Page One'nın acaba şöyle bir saldırısı var mıdır? Oven gibi adamlardan sanmıyorum ki çok uzak seviyede olsun Pica. Her Yonko tayfasındaki karakterler Dof'un adamlarından güçlü olacak diye bir şey.
Sıradan g3 saldırısı değil bu. Haki ile vuruyor. Kokasız g3'le zaten Pero'nun şeker duvarına bir şey yapamıyorken Amande kesiyordu arada baya fark var. Neyse reis, manga yerine demek kendi düşündüklerimize göre yorumlayacağız. Halbuki Jinbei'nin adamı Aladine'i daha yenip yenemediği belli olmayan Oven falan var elimizde...Antik zoan adam yahu g3 ayarı atağının olması çok ütopik bir şey değil.Sanji'yi tek darbede sokak boyunca uçuruyor bu adam.Pica bence Oven'a da,Page'e de kaybeder.Her yonko tayfasında Dof'un adamlarından güçlü adamlar olacak diye bir şey nasıl yok.Dof'un kendisi zaten zar zor yc3 ederse eder.
Komutan seviyesi adamlar Dof'a fazla gelen adamlar zaten diyorum ben de işte.Komutanlardan sonra gelen adamların Doffy'nin astlarından güçlü olması gayet normal geliyor.Oven arc boyunca İchiji,Sanji,Bege tarafından dalınıp indirilmeyen bir abi.Gidipte Jinbei'nin sağ kolunun onla kapışması ezik yapmaz kendisini.Ki Page One Oven'dan daha güçlü bir abi gibi duruyor.Sıradan g3 saldırısı değil bu. Haki ile vuruyor. Kokasız g3'le zaten Pero'nun şeker duvarına bir şey yapamıyorken Amande kesiyordu arada baya fark var. Neyse reis, manga yerine demek kendi düşündüklerimize göre yorumlayacağız. Halbuki Jinbei'nin adamı Aladine'i daha yenip yenemediği belli olmayan Oven falan var elimizde...
O yüzden yonko adamı diye daha güçlü olmak zorunda. Hani komutan seviyesindeki adamlardan da bahsetmiyoruz...
Bu adamda mı o saldırı gücü yok.Hacı bu saldırı gücü kimsede yok herhalde.Sanji cacığa hıyar olma seviyesinde bile olmadığı için sana öyle geliyor olabilir reyis Page'de öyle bir saldırı gücü yokkkk. Şimdiye kadar gördüklerimiz dahilinde.
Pica'yı sadece parçalayarak yenemezsin. Biliyorsun durumları.Bu adamda mı o saldırı gücü yok.Hacı bu saldırı gücü kimsede yok herhalde.
Nasıl yani Zoro parçalayarak yenmedi mi reis bu adamı.Pica en son yürek yiyip Zoro'nun karşısına dikilip tek yedi hatta.Bu mantıkla Jack de Pica'yı yenemez.Pica'yı sadece parçalayarak yenemezsin. Biliyorsun durumları.