Kaidonun Pekomsu da Hawkins olsunpekoms 330m
Kaidonun Pekomsu da Hawkins olsunpekoms 330m
:d ondan dememiştim ama fark etmez ne dersen o olsun.Kaidonun Pekomsu da Hawkins olsun
Yc3 yenince yc2 olmuyor musun? Yoksa bu yarışmada şunu gecersen kacinci olursun gibi bir sey mi?Yetiiş yaaa arc sonu şu tartışmalar bitecek ya one seviniyorum
Zoro vs jack olur ve zoro nun pestili cikarsa zoro yc3
Queen'ni yenrese yc 2
Kingi yenrese yc1
Daha güclü biri varsa ve onu yenerse (kaido jr olabilir) yc0
F6 liderini yerse yc4
Demkktir
400 ne lan? Tamago bile 429 ki canavar korsanlari ile Bm korsanlari arasindaki ucurum belli.Ben F6'yı Oven ve Daifukusu olarak görüyorum Kaidonun. Yani 932m smo-1.3b queen, 860m cracker-1b jack dersek 300 m'lik Oven için de Page One 400 diyeyim xd
Page1 güçlü ya baya. İnsanlar Sanji gittikten sonra Page One niye gelmedi felan diyorlar da Kaido ölüp bittiği Law için kılını kıpırdatmadı orada olduğunu bildiği halde. Olabiliyor öyle şeyler
Queen ve king jack den güclü ucu ucuna jacki yenen biri queeni yenemez.Yc3 yenince yc2 olmuyor musun? Yoksa bu yarışmada şunu gecersen kacinci olursun gibi bir sey mi?
Lider dediğin önde yürür. Flying Six gösterildiğinde Drake 4. Sırada falandı.Şurada dursun,
Numbersın lideri Apoo
Flying sixin lideri yüksek ihtimalle Drake veya kaidounun oğlu
P1in ödülü 500 ya da 600milyon çıkacak gibi geliyor bana.Oven'ın 300 olduğu yerde zaten fazladan alan Kaido tayfasının güçlü adamlarından P1 alabilir bence o ödülü.Ben F6'yı Oven ve Daifukusu olarak görüyorum Kaidonun. Yani 932m smo-1.3b queen, 860m cracker-1b jack dersek 300 m'lik Oven için de Page One 400 diyeyim xd
Page1 güçlü ya baya. İnsanlar Sanji gittikten sonra Page One niye gelmedi felan diyorlar da Kaido ölüp bittiği Law için kılını kıpırdatmadı orada olduğunu bildiği halde. Olabiliyor öyle şeyler
Oven Page One'den dinazor haşlaması yapar muhtelemenP1in ödülü 500 ya da 600milyon çıkacak gibi geliyor bana.Oven'ın 300 olduğu yerde zaten fazladan alan Kaido tayfasının güçlü adamlarından P1 alabilir bence o ödülü.
Suitsiz sanji oven'a zarar veriyordu. Page one ise suitli sanjiye zarar veriyordu.Oven Page One'den dinazor haşlaması yapar muhtelemen