Doffy Fuji'ye şekil yapan adam Tsuru'dan dayak yemez herhalde.Gerçi Dof bu onu da başarabilirmeyvesi çok terstir, bi de garp ve sengokunun yanında resmediliyordu, eski toprak sert vurur.
Doffy Fuji'ye şekil yapan adam Tsuru'dan dayak yemez herhalde.Gerçi Dof bu onu da başarabilirmeyvesi çok terstir, bi de garp ve sengokunun yanında resmediliyordu, eski toprak sert vurur.
Sen o forumun müdavimi değil misin açılan vsleri biliyorsun diye yazdım.Ben niye alıyorum yav
Son konuların gözlerimi kan çanağı yapmasından dolayı eskisi gibi bakmıyorum.Akainu en son orta zorlukta Kaido'yu alıyordu.Dof'un Kata'ya denk olma ihtimali bile daha mantıklı xd.Sen o forumun müdavimi değil misin açılan vsleri biliyorsun diye yazdım.
Lufft tek başına BM tayfasının (Kata ve BM hariç) geri kalanını alamayacağı gibi, Kata da alamaz. Yonko tayfalarını çok küçümsüyorsunuz.Bence Katakuri tek başına Bigmom tayfasının geri kalanını alır.
Bigmom da tek başına tüm tayfasını alır.
Akainu orta zorlukta burada da alır buraya göre beyazsakalı öldüren oymuş çünkü.Son konuların gözlerimi kan çanağı yapmasından dolayı eskisi gibi bakmıyorum.Akainu en son orta zorlukta Kaido'yu alıyordu.
Doğru burada MF'deki WB en güçlü görülüyor çünkü Bizim forum Worstgen'i 50ye katlar ama onda eminim yorum konusunda.Heriflerin amiral fetişi var net bir şekilde bir de Mihawk.Forumdaki en efsane konulardan mesela birisi bu https://worstgen.alwaysdata.net/forum/threads/first-mates-vs-akainu.2539/Akainu orta zorlukta burada da alır buraya göre beyazsakalı öldüren oymuş çünkü.
:S fuji doffye şekil yapsa toprak atarlardı. bi meteor görünce altına dolduran doffyi unutmayalım. adam amacını gerçekleştirmek için havlayan köpeğe mi takılmadı, sonuna kadar bekledi istediğini aldı.Doffy Fuji'ye şekil yapan adam Tsuru'dan dayak yemez herhalde.Gerçi Dof bu onu da başarabilir
Aynen Akainu alabilir Kaido'yu.Akainu orta zorlukta burada da alır buraya göre beyazsakalı öldüren oymuş çünkü.
Peki Kizaru hala Roger'ı alabilir mi ayna dünyasında ?Aynen Akainu alabilir Kaido'yu.
Akainu vs Kaido olsa az da olsa Kaido şanslı. Ayna dünyasında Kizaru Roger'ı tekme manyağı yapar.Peki Kizaru hala Roger'ı alabilir mi ayna dünyasında ?