Topkekten bugüne kaç gün geçti acaba? Jinbei'nin sağlam olma nedeni bu olabilir mi :S
Tamı tamına 1 ay geçti. Hani carrot sulomg kullanmıştı ya oradan anlaşılıyor. @Aiden @Eric CartmanÜç gün. Aldığı darbeler iyileşti de geldi mi diyorsun?
Topkekten bugüne kaç gün geçti acaba? Jinbei'nin sağlam olma nedeni bu olabilir mi :S
Tamı tamına 1 ay geçti. Hani carrot sulomg kullanmıştı ya oradan anlaşılıyor. @Aiden @Eric CartmanÜç gün. Aldığı darbeler iyileşti de geldi mi diyorsun?
:S konusu güncellenmemiş o yüzden burdan sormuştum. http://www.korsanfan.com/konu/wano-kronikleri.7456/ burda 932. bölüme kadar yazılmış ve 7 gün doldurulmuş, biz 976. bölümdeyiz :SÜç gün. Aldığı darbeler iyileşti de geldi mi diyorsun?
7 gün kesin de sonrasını saymadım ondan sordumdu :T zaten balıkadam okyanusta dövüşüp hasar alacaksa işimiz var demektir. hody gibi çöpleri saymıyorum tabi.14 garanti. Ama Big Mom'un adasunda Wano'ya kaç günde geldikleri belirli değildi galiba.
Kol bacak vermeden gelmiş reyiz.
oha 2 hafta oldu demek :S konusunu güncellemek gerek, gümüşü görürsem şeyapçam.2 hafta Wanoda geçti diye biliyorum. Big Momun hafıza kaybı olduğu zamandan bu yana bile 9 gün geçti.
optaki ayın dönümü bi ayda mı tamamlanıyor :S herhalde son savaşta ayın bizimkilerin üzerine parlayacağını hesaba katarak diyorsun bi ay geçmesini?Tamı tamına 1 ay geçti. Hani carrot sulomg kullanmıştı ya oradan anlaşılıyor. @Aiden @Eric Cartman
Normalde de 1 ayda tamamlanmıyor mu?:S konusu güncellenmemiş o yüzden burdan sormuştum. http://www.korsanfan.com/konu/wano-kronikleri.7456/ burda 932. bölüme kadar yazılmış ve 7 gün doldurulmuş, biz 976. bölümdeyiz :S
evet iyileşmiştir diye düşünüyorum. sonuçta jack bile bikaç haftada iyileşmişti. üstelik bilmem kaç gün neko ve inu ile dövüşmüştü, yetmemiş zunishadan teq yemişti, o da yetmemiş amiral ve ex filo amiralinin olduğu gemiye dalmıştı ama wanodayken üstünde bi çizik bile yoktu.
7 gün kesin de sonrasını saymadım ondan sordumdu :T zaten balıkadam okyanusta dövüşüp hasar alacaksa işimiz var demektir. hody gibi çöpleri saymıyorum tabi.
oha 2 hafta oldu demek :S konusunu güncellemek gerek, gümüşü görürsem şeyapçam.
optaki ayın dönümü bi ayda mı tamamlanıyor :S herhalde son savaşta ayın bizimkilerin üzerine parlayacağını hesaba katarak diyorsun bi ay geçmesini?
bizim dünyamızda olduğunu gibi olmayabilir olm neyin peşindesin :SNormalde de 1 ayda tamamlanmıyor mu?
Gerçekten dün yaptiğin hareket harikaydı ama yine cozuttun sen.
2 haftadan fazla olduğu kesin. Ha 2.5 hafta ha 4 hafta. 1.5 hafta için beni mi kiracaksin? :Sbizim dünyamızda olduğunu gibi olmayabilir olm neyin peşindesin :S
jinbei katakurinin açığını bilip yavaşlatan bi herif, oven falan kim allasen :d sonradan gelen bigmom vs sanmıyorum ki bişey yapabilsin okyanusun içinde savaşan adamlara. ayrıca denizden vinsmokelar da destek veriyordu.
Normalde Germa'yı atomlarına kadar yok etmeleri gerek ama söz konusu Oda olunca bilemiyorum Altan.jinbei katakurinin açığını bilip yavaşlatan bi herif, oven falan kim allasen :d sonradan gelen bigmom vs sanmıyorum ki bişey yapabilsin okyanusun içinde savaşan adamlara. ayrıca denizden vinsmokelar da destek veriyordu.
https://twitter.com/newworldartur/status/1246469485298700288?s=21Ingilizcesini bulursaniz atar mısınız?
Teşekkurler. Bu wado ne kilici oluyor? Zoro nun elindekilerdrn biri mi?