Ben anlatmak istediğimi anlattım, sen de çok iyi anladın bence. Gerisi boş söz olur.Etmiyor ve söylediklerinin hiç birinin hikayesini okumadık.
Belki Sanji hikayesini bir ihtimal.
Ben anlatmak istediğimi anlattım, sen de çok iyi anladın bence. Gerisi boş söz olur.Etmiyor ve söylediklerinin hiç birinin hikayesini okumadık.
Belki Sanji hikayesini bir ihtimal.
Biliyorum bunu daha önce buraya atmıştım.
Kaidoya dalan ekipte Carrot bile var xd herkes lütfü diye bağırıyor en son Kaido kapışmasında. Mangada da olan o olacak herhalBiliyorum bunu daha önce buraya atmıştım.
Gözüm kör oldu.
Hadi hep beraber dalmalarını geçtim de Kata çok zorlu aynı anda saldıralım falan diyor Kata'nın seviyesini iyi analiz etmişler tek dalmak istemiyor.Gözüm kör oldu.
Rakipte belki anasını dövecek potansiyel görmüştür belli mi olurHadi hep beraber dalmalarını geçtim de Kata çok zorlu aynı anda saldıralım falan diyor Kata'nın seviyesini iyi analiz etmişler tek dalmak istemiyor.
Zoanları bizim forum adam yerine koymuyor ama oyuncular koymuş bari.Mamut cüssesinin hakkını vermişler.Bu cüsseler bence Kaido'dan bile tek yemez Jack ve Queen epey büyükler.Rakipte belki anasını dövecek potansiyel görmüştür belli mi olur
Katakuri mızrak ile delme saldırısı yapsa kafasını alır Jack'in.Hadi hep beraber dalmalarını geçtim de Kata çok zorlu aynı anda saldıralım falan diyor Kata'nın seviyesini iyi analiz etmişler tek dalmak istemiyor.
Jack armut gibi beklemezse birşey yapamaz hortumla yada fil dişiyle karşılardı muhtemelen.O kadar kolay değil.Seninki kaçtım sandı o sebeple hakiyle bile korumadı kendini de öyle delindi.Şu velet kız sağolsun.Katakuri mızrak ile delme saldırısı yapsa kafasını alır Jack'in.