Katılmamak elde değil jak dediğin adam, milyon tonluk hortumu kafasına doğrudan yeyip bana mısın dememiş. lufi tekini atar anlar ki rakip inecek gibi değil hemen bi vanolu dede kucağı aramaya başlar.Luffy tek atar Jack'e.
Katılmamak elde değil jak dediğin adam, milyon tonluk hortumu kafasına doğrudan yeyip bana mısın dememiş. lufi tekini atar anlar ki rakip inecek gibi değil hemen bi vanolu dede kucağı aramaya başlar.Luffy tek atar Jack'e.
Bana mısın dememiş mi? Hayatı film şeridi gibi gözünün önünden aktı.Katılmamak elde değil jak dediğin adam, milyon tonluk hortumu kafasına doğrudan yeyip bana mısın dememiş. lufi tekini atar anlar ki rakip inecek gibi değil hemen bi vanolu dede kucağı aramaya başlar.
O kadarcık da oluversin. Kısa zamanda toparlanmasına binaen.Bana mısın dememiş mi? Hayatı film şeridi gibi gözünün önünden aktı.
Sonra ikisi aynı anda düşer ama Luffy kazanır xD nedense biz aynı anda düşenlerde istediğimize kazandırınca olmuyor berabere oluyor xDOlacak olan belli reis. 15 sene öncede böyleydi, 6 sene öncesinde de böyleydi.
Bir İkeeee Lufyytaro derler. Benzer sayfalar içinde.
Çeviriye gerek yok da bunda bana hitap etmeni gerektiren şey ne anlamadım.Bu romanda geçen ifade.
- It is said that Kaido was above WB in term of strength (Rivaille's note: it is not said if it is Primebeard or Oldbeard but i thin that they are talking of the WB of the novel)
@01746 Ro shi nan te
Çevirin yoksa çeviririm senin için.
Üstteki yazı için demedim sana bunu, attığım manga sayfası için dedim.Çeviriye gerek yok da bunda bana hitap etmeni gerektiren şey ne anlamadım.
Kaido'nun zaten lakabı dünyanın en güçlü yaratığı değil mi? Tartıştığımız, bilmediğimiz ne var ki?
He illa bu lakap ve Baba arasında bir şeyler söylememi istersen derim de ama önce sorumu cevaplarsan sevinirim.
Ağlayacaksan Luffy'i eleştirmeyelim hacıBu kadar üzüleceksen okuma hacı seriyi.
Tabiki. Sonuçta adam Rayleigh'den iki sene özel haki dersi almadı.Ace Dof'u bile yenemez.
Önce, sonra kimin düştüğünün bir önemi yok. Düşmesinin de bir önemi yok (bknz Katakuri).Sonra ikisi aynı anda düşer ama Luffy kazanır xD nedense biz aynı anda düşenlerde istediğimize kazandırınca olmuyor berabere oluyor xD
Edit: Gerçi Luffy önce düşse gene kazanıyor hahaha buga girdik xD
Hm.Üstteki yazı için demedim sana bunu, attığım manga sayfası için dedim.
Her şeye bahane bulan sensin Ferit.Ağlayacaksan Luffy'i eleştirmeyelim hacı