Luffy tek atar Jack'e.Gayet mantıklı olmuş, ederleri ne ki o karakterlerin
Luffy tek atar Jack'e.Gayet mantıklı olmuş, ederleri ne ki o karakterlerin
Bir şeyi de abartma yav! Çift atar.Luffy tek atar Jack'e.
O üçlüde senin adamından zayıf bir karakter yok ama sen bilirsinGayet mantıklı olmuş, ederleri ne ki o karakterlerin
Hatırlayamadım da WCI'da bu kitabenin muhabbeti geçmiş miydi?
Teşekkürler hiç hatirlayamadım, WCI arcını yarım yamalak okumuştum en iyisi baştan bakayım.
Queen'i bilmem de King döver. Kata'ya vurmak için Queen'in hızı ve gözlem hakisi yetmez. Kata'nın saldırı gücü de Queen'i devirmeye yetmez.Kata Kaidonun diğer adamlarına göre zayıf. Queen ve King Kata 'ı döver.
Dayanıklı olan kimse ayakta o kalıyor sonuç olarak. Kata Queeni dövse bile deviremedikten sonra sonuç belli.Queen'i bilmem de King döver. Kata'ya vurmak için Queen'in hızı ve gözlem hakisi yetmez. Kata'nın saldırı gücü de Queen'i devirmeye yetmez.
Queen yakalarsa öper gibime geliyor ama baya uğraşır yakalamak için. Ya da bilerek hasar alırsa yakalar. Yine de ne olacağı konusunda tam emin değilim ama King'in net bir üstünlüğü olduğuna inanıyorum. Hem ateş elementi, hem saldırı gücü artısı falan.Dayanıklı olan kimse ayakta o kalıyor sonuç olarak. Kata Queeni dövse bile deviremedikten sonra sonuç belli.