Güzel. Oden yokken filler imis diyenlere de karismayalim o vakit. Gecenlerde uzunca Luffy 20 yıllık adam nidalari dökülüyordu da.Sevdiğin karakterin günlük hayat kesintilerini görmeyi beğeniyorsun, ama başka insanların kendi sevdikleri karakterin maceralarını görmek istemelerini tuhaf karşılıyorsun. İlginç. Sana göre WB-Roger efsaneyse, bana göre de Luffy efsane. OP'un girişinde herkes WB-Roger'ı beğenecek, onları izlemek isteyecek diye bir kural yok ki. Sanki herkesi kapsayan bir kuralı ihlal etmişim/iz gibi bir anlatıma da gerek yok.
Bi 50 sayfa önceleri Luffynin ana karakter olmasi Odenin olmamasi Luffynin sevilmesi gerektigi hakkında yazılar gorursun muhtemelen
Seviyorum Luffyi. One Piece'i daha çok ama. Luffy Shippuden gibi okumak da istemiyorum açıkçası
Olan olayı dedim ki ben. Kyo vs Zoro napacaz Luffy'nin antrenmani yorumu vardı. Onun için söyledim bunu da. Vs olayı ile ilgili değil.Yukarı da baya bir versus ismi sıralamışsın da ondan versus üzerinden yürüdüm Luffy'i sadece versusu için okuyormuş gibi yansıtmışsın sonra da Çörekçioğlu WB ve Roger vs'sinden iyidir demeye getirmiş sanki çünkü Roger ve WB'de bir versus göremiyorsun keşke görsek. Luffy sadece versus olarak yürümedi Udon'da bir çok kişinin güvenini kazandı müttefik ve dost edindi yeni haki tekniğini geliştirdi etc. Yani Oden'in FB'sinde de geçmişe dair adam akıllı bir şey öğrenemedik gene elimiz boş D.'nin anlamı,Kayıp Yüzyıl hala boşluk da.