Gerçi çok emin konuştum ama şimdi bulamadım da renklisini. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.O zaman çok üzücü.
Gerçi çok emin konuştum ama şimdi bulamadım da renklisini. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.O zaman çok üzücü.
Ben serinin 1 savaşı daha kaldıracağını düşünmüyorum. Bu savaş bayağı uzun sürecektir, diğer bir savaşla seri bayağı uzar. O savaş ile seri biterse o zaman düşünülebilir.Wano diyenler var ama benim şüphelerim var. Mf'nin altından çok kalktın da Mf'yi geride bırakacak Wano savaşı ve ondan da başka son savaş çizecek kabiliyet, cesaret ve totoş var mı Oda'da? kendine bile sorsan haklısın, o g*t bende yok der.
Bence her zaman karışmıyor. Robin'in göz rengi de aslında mavi ama anime siyah gösterdi vs. Her şeyi kabul edebilirim ama Ashura gibi canavara pembe ne?Gerçi çok emin konuştum ama şimdi bulamadım da renklisini. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Big Mom da pembe saçlı. Çok takılma bence. Zaten yeni cilt kapağında görürsün rengini.Katakuri'yi o saç bile batıramamışti.![]()
Sen yine de çok beklentiye girme bence.Bence her zaman karismiyor. Robinin göz rengide aslinda mavi ama anime siyah gosterdi vs. Her seyi kabul edebilriim ama ashura gibi canavara pembe ne![]()
Aynen ne zaman girsem hüsran. Zaten wano basladigindan beri anime nin sadece trailer ini izliyorum. Renk ve olaylari cok farkli yorumladiklari icin.Sen yine de çok beklentiye girme bence.
2 büyük savaş çizemez bu herif. Zaten çizerse bile batırır seri de 8-10 seneye anca biter.Ben serinin 1 savasi daha kaldiracagini dusunmuyorum , bu savas baya uzun surecektir , diger bir savasla seri baya uzar. O savas ile seri biterse o zaman dusunulebilir.
Amiral seviyesi Yonkou seviyesinden çok da farklı bir seviye değil.Kaido'nun şimdiki halinden daha güçsüz olduğuna katılıyorum ama o kadar da değil. Kaido ve Oden, o sıralarda amiral seviyesindeler bence. Oden zaten şu kaynama mevzusunda bile absürt bir güç sergiledi. Oden ile kıyaslanacak tek sağ kol Rayleigh'tir. Gerisi boş.
Çok farklı yorumlamıyorlar. Oda'nın kendisi rengarenk Wano istiyor.Aynen ne zaman girsem hüsran. Zaten wano basladigindan beri anime nin sadece trailer ini izliyorum. Renk ve olaylari cok farkli yorumladiklari icin.
Bence gayet güzel amiral seviyesi duruyorlar. Fujitora seviyesi diyeyim, daha belirgin olsun.Amiral seviyesi Yonkou seviyesinden çok da farklı bir seviye değil.
İkisi de o sıra ne Amiral ne Yonkou seviyesinde duruyorlar.