Zevkle banlarım hahaha.O gün geldiğide banlanmayı göze alabilirim
Zevkle banlarım hahaha.O gün geldiğide banlanmayı göze alabilirim
Sen zaten şu anda da eğlenip dalga geçiyorsun. Sıranı savdın sen. Dua et, sıra bize gelmesin.O iş yaş...
Gelsin de geçersin bu gidişle adam işlenmeden seri bitecek biri bu arkadaşı paketlerse bak o zaman sen asıl komediye.
Serinin son bölümü seviyesi açıklanip seri biter sonra Smoker sonra zaten siteyi kapatacak sorun yok :SSen zaten şu anda da eğlenip dalga geçiyorsun. Sıranı savdın sen. Dua et, sıra bize gelmesin.
O konuda Oda'ya ben de çok kırgınım. @Yubashiri-sama filler karakter falan diyor ya, sonuna kadar haklı. Panel sayısı en düşük karakterlerden biridir herhalde. Dragon bile geçmiştir bunu.Serinin son bölümü seviyesi açıklanip seri biter sonra Smoker sonra zaten siteyi kapatacak sorun yok :S
O zamana kadar dalgamızı geçelim
Şaka bir yana bu adam işlenmeyecek heralde.
"Mihawk mı? Ne Mihawkı? Mihawk ne arar la Onepiece de" gibi oldu. :SO konuda Oda'ya ben de çok kırgınım. @Yubashiri-sama filler karakter falan diyor ya, sonuna kadar haklı. Panel sayısı en düşük karakterlerden biridir herhalde. Dragon bile geçmiştir bunu.
Bugün havandasın he. Gülüyorum ama sinirli bir gülümseme bu."Mihawk mı? Ne Mihawkı? Mihawk ne arar la Onepiece de" gibi oldu. :S
Bugün havandasın he. Gülüyorum ama sinirli bir gülümseme bu.
Şarabına bir tutam da kan karıştırıyormuş diyorlarŞarap içiyorum Marineford köprüsünde!
"1 tutam kan" :SŞarabına bir tutam da kan karıştırıyormuş diyorlar