güzel ama biraz klişe sankiAcaba Teach ile tarihi tekerrür ettirir mi... Luffy'nin nihai rakibi Xebec'i Teach olur mu?
güzel ama biraz klişe sankiAcaba Teach ile tarihi tekerrür ettirir mi... Luffy'nin nihai rakibi Xebec'i Teach olur mu?
Teach, Im-Sama'dan daha güçlü olamaz gibi geliyor bana D. savaşı görürsek diye düşündüm. Nihai düşmanı Im-Sama'da olabilir.güzel ama biraz klişe sanki
Diğer Shounenler gibi tek başdüşman olmayabilir.Teach,Akainu ve Im üçüsüde başdüşman adayları.Teach, Im-Sama'dan daha güçlü olamaz gibi geliyor bana D. savaşı görürsek diye düşündüm. Nihai düşmanı Im-Sama'da olabilir.
3üyle beraber oluşacak dövüş büyük savaş olsa gerek.Diğer Shounenler gibi tek başdüşman olmayabilir.Teach,Akainu ve Im üçüsüde başdüşman adayları.
Hakkaten bu niye lord olmuştu.Punk Hazard'a girebilmek içindi galiba.Ama onlara bile yasaktı Smoker'a da girmek yasaktı diye biliyorum.Birbirlerine burada ne işin var diyorlardı.Öyle olunca Law'ın lord olmak için çok çok önemli bir sebebi varmış gibi gözükmüyor.100 kalp verdi falan ama bunu net açıklamadı bence üzerinde durması lazımdı.Law plan yapıp hükümet köpekliği yaparken Kid 2 yonkouya dalmış.
Rosa hakkında bilgi toplamak için girdi. Kendi söylüyor. Bilgiler edindim bir tek Rosa'da bulunan fabrika hakkında bilgi edinemedim diye.Hakkaten bu niye lord olmuştu.Punk Hazard'a girebilmek içindi galiba.Ama onlara bile yasaktı Smoker'a da girmek yasaktı diye biliyorum.Birbirlerine burada ne işin var diyorlardı.Öyle olunca Law'ın lord olmak için çok çok önemli bir sebebi varmış gibi gözükmüyor.100 kalp verdi falan ama bunu net açıklamadı bence üzerinde durması lazımdı.
Mf zaten saçmalığın zirvesiydi de... Son savaşta Kizaru'yu alırsa güzel olur.Yani hocam haklısın da Marco'ya bu şans verildi. Bende savaş meydanında biraz daha yıkıcı olmasını beklerdim. Veya karasakal ile olan savaşında en azından ya karasakal'a ya da adamlarından birine hasar verdiğini bilmek iyi olurdu. Ama yanlış hatırlamıyorsam ezici bir şekilde yenilmişti.(anime de diyordu diye hatırlıyorum.)
Birisi de intikamını Luffy sayesinde alacak ama, low olan yine Law.Ha hayatını adadığı intikamı ya amirale ya yonkouya aldıracaktı yani.Tam bir low yahu.
Bizim çakallıklarla işimiz olmaz.Gücünü düşüreyim ya da zamanı bekleyelim demeyiz.Delikanlı gibi çıkar karşısına mücadelemizi veririz.Bu denizlerde korkaklar hiç bir şey başaramaz.
Ne bileyim onu öğrenmek için lord olmak mı gerekli.Karasakalın lord olması gibi çok önemli bir sebebe dayandırmadı bence.Her halükarda öğrenirdi öğrenmesi gereken bilgileri.Adamını ailenin çöplerine ajan olarak soksun mesela.Joker olduğunu biliyor onu da mı shichibukai olarak öğrendi.Ben bütün bilgileri 10 sene önce aralarına katılmasından biliyordur diye düşünürüm yani.Rosa hakkında bilgi toplamak için girdi. Kendi söylüyor. Bilgiler edindim bir tek Rosa'da bulunan fabrika hakkında bilgi edinemedim diye.
Belki gizli bilgilerde edinmiştir. Hükümetten başkalarının bilemeyeceği. Law ansiklopedi gibi. Neleri bildiğini tam bilemiyoruz. Adam bir şeyler geliştikçe açıyor kendini, dilleniyor.Ne bileyim onu öğrenmek için lord olmak mı gerekli.Karasakalın lord olması gibi çok önemli bir sebebe dayandırmadı bence.Her halükarda öğrenirdi öğrenmesi gereken bilgileri.Adamını ailenin çöplerine ajan olarak soksun mesela.Joker olduğunu biliyor onu da mı shichibukai olarak öğrendi.Ben bütün bilgileri 10 sene önce aralarına katılmasından biliyordur diye düşünürüm yani.