Fanservis amacıyla çizilmiş bir karakterin fanı olmasan dediğin çok havalı kaçacak ama böyle olmadı be.Hiç bir zaman çoğunluğa dahil olmadım, takılın siz.
Fanservis amacıyla çizilmiş bir karakterin fanı olmasan dediğin çok havalı kaçacak ama böyle olmadı be.Hiç bir zaman çoğunluğa dahil olmadım, takılın siz.
Pühh. İmparatora ilk kafa tutan Law göründü yahu. Neyden bahsediyorsun sen. Bir çoğunda olmayan yürek Law'da var. Tabi Law'a karşı körsün sen. Ne anlatsak duvara anlatmış olmaktan farkın olmayacak.Wano'da planı kimin ortaya çıkardığını öğreneceğimizi sanmıyorum, en nihayetinde Law ihanet edecek. Bunu Wano'da da görebilriz, sonra da. Wano'da yolları ayırıp, bizimkileri satması da kuvvetle muhtemel, onda iki imparatora kafa atacak yürek yok.
Evet. O kadar rafine ki, evrime bile uğramamış olanlara hitap ediyor.Rafine insanlara hitap ettiği için listeye girmemesi normal
Fanservice dediğin budur, Mihawk'la nasıl bağdaşlaştırdın anlamadım.Fanservis amacıyla çizilmiş bir karakterin fanı olmasan dediğin çok havalı kaçacak ama böyle olmadı be.
İmparatora kağıt üzerinde taktik geliştirerek kafa atılmaz. Kid gibi kol vererek, tek başına müttefikleri saf değiştirdiği halde savaşarak kafa atılır. Luffy gibi saniye düşünmeden, ejder formundaki Kaido'ya saldırarak kafa atlır...Pühh. İmparatora ilk kafa tutan Law göründü yahu. Neyden bahsediyorsun sen. Bir çoğunda olmayan yürek Law'da var. Tabi Law'a karşı körsün sen. Ne anlatsak duvara anlatmış olmaktan farkın olmayacak.
Şu ihanet hakkında da konuşmuyorum artık. İhanet etmeyeceğini cümle alem biliyor. Bir senin gibi körler bilmiyor.
Fanservis sadece libidoya hitap etmez ki.Fanservice dediğin budur, Mihawk'la nasıl bağdaşlaştırdın anlamadım.
Kana susamış Babunları ehilleştirdi iş güç sahibi evine ekmek götüren hayvan yaptı işte daha ne istiyorsun.Evet. O kadar rafine ki, evrime bile uğramamış olanlara hitap ediyor.
Yanlış anlama şahsına laf ettiğim yok. Babunlarla çok uyuşuyordu. Yazmamazlık edemezdim.
İşte biz buna Stockholm Sendromu diyoruz kardeş. Garibanlar mağdur.Kana susamış Babunları ehilleştirdi iş güç sahibi evine ekmek götüren hayvan yaptı işte daha ne istiyorsun.
Sana hitap ediyorsa bir şey diyemem ama lütfen bunu genelleme. Benim için böyle diyerek belirtmelisin, Mihawk'ın Fanservice olmasıyla ilgili düşüncelerini.Fanservis sadece libidoya hitap etmez ki.
Ve Mihawk en az bunun kadar fanservis bir şahıs.