Kes lan iğrenç Luffy fanı.Bu tür tartışmaları özlemişim. Foruma uzun süredir liboşluk hakimdi. Herkes saflarını belirlesin ve kan akıtsın yeter artık!
Kes lan iğrenç Luffy fanı.Bu tür tartışmaları özlemişim. Foruma uzun süredir liboşluk hakimdi. Herkes saflarını belirlesin ve kan akıtsın yeter artık!
Sıkıntının ne olduğunu sana söyleyeyim. Kendi aramızda Zoro hakkında konuşurken, kimseye bir laf atmazken, bundan bile ciddi ciddi rahatsız olanlar oluyor. Yani laf atıldığında karşılık verilmesine bir şey demem zaten. Biz de veriyoruz sonuçta ama karakter hakkında konuşmak bile insanları rahatsız ediyor. Sonra da "Zoro fanları şöyle böyle," diye laf ediyorlar.
Evet, o beklentilerimiz vardı. (Senin dediğin şekilde hiçbir zaman olmadı beklentim ama ayrıntılara takılmayalım.) Ve gerçekleşmedi. Şimdi de Kaido'ya dalmasını bekliyorum. Çünkü bu mangayı okuyorum ve bu karakteri seviyorum. Dolayısıyla onun hakkında konuşmak ve beklentiye girmek hoşuma gidiyor. Bundan sonra da öyle olacak. He, diyorsan ki ben ciddi değilim, takılıyorum; ona lafım yok. Eğlenelim beraber. Bana yazdıkların ciddi geldiği için söyledim bunları.
Olm ben üst yargıyım lan bana değil başkalarına musallat olacaksın.Kes lan iğrenç Luffy fanı.
Beklentiye girmeyip dümdüz manga mı okuyalım? Girdiğimiz beklentilerin hiçbiri anormal değildi. Ve bir şey kazanmış gibi de sevinmedik. Sadece olabilecek şeyleri düşünüp heyecanlanıyoruz. Hatta neden heyecanlandığımıza dair sayfalar atabiliyoruz.Karakter hakkında konuşulsun, ama ne bileyim adamdan 15-20 tane şeyi yapmasını beklemek ne kadar mantıklı? Hani imkanı olsa amenna diyeceğim de bunu inanarak yazmak bana abes geliyor. Ve de birisi sizin dedikleriniz olmayabilir dediğinde normal bir tepki mi görüyor sence? Beklentinin onuru olsaydı, onun onurunu zedelemekten dolayı Zoro fanları taşlanırdı bence. Aslında hedef sen değildin, @Mr.Bushido idi, ama o yazmadı.
Senin neyine lan üst yargı. Senin doğru karar verebilme yetin mi var ki :SOlm ben üst yargıyım lan bana değil başkalarına musallat olacaksın.
Anladın mı ex-post kasıcı
Ya ben son zamanlarda okuyamadım da sana sorayım bari: Zoro, Kawamatsu-Ashura-Denjiro üçlüsüne biat ettirip Jack'i yol üstünde aldı mı reis? Sen bilirsin bunları. Şimdilerde King' yürüyormuş diyorlar...Bunların arasında bir sürü şey yapmış galiba.Beklentiye girmeyip dümdüz manga mı okuyalım? Girdiğimiz beklentilerin hiçbiri anormal değildi. Ve bir şey kazanmış gibi de sevinmedik. Sadece olabilecek şeyleri düşünüp heyecanlanıyoruz. Hatta neden heyecanlandığımıza dair sayfalar atabiliyoruz.
Miras kalan irade
Onları yapmasına gerek kalmadı merak etme bir kılıcı zaptetti işi bitirdi Bu arada şimdilerde King’e değil Kaido’ya yürüyor hatta koşuyorYa ben son zamanlarda okuyamadım da sana sorayım bari: Zoro, Kawamatsu-Ashura-Denjiro üçlüsüne biat ettirip Jack'i yol üstünde aldı mı reis? Sen bilirsin bunları. Şimdilerde King' yürüyormuş diyorlar...Bunların arasında bir sürü şey yapmış galiba.
''Miras kalan irade'' mi? Yine mangadan ufak bir yer bulup onu coşturmuyorsun umarım? Ula aynı iradenin 1000 misli Luffy'de var, ama biz bile o kadar coşturmadık bu durumu.
Kaos, merdivendir diyen Littlefinger miydi?Düzen daima kaostan doğar efendi.
15-20 değil. Bir Jack bir de King veya Kaido demiştik. Jack olmadı. Şimdi 1 tanesi kaldı geriye. Çok fazla değil bence. Ki, Jack beklentimizin sebebi de bir spoilerdi. Gereksiz yükleniyorsunuz bize.Karakter hakkında konuşulsun, ama ne bileyim adamdan 15-20 tane şeyi yapmasını beklemek ne kadar mantıklı? Hani imkanı olsa amenna diyeceğim de bunu inanarak yazmak bana abes geliyor. Ve de birisi sizin dedikleriniz olmayabilir dediğinde normal bir tepki mi görüyor sence? Beklentinin onuru olsaydı, onun onurunu zedelemekten dolayı Zoro fanları taşlanırdı bence. Aslında hedef sen değildin, @Mr.Bushido idi, ama o yazmadı.
Hadi be!!! Demek olay kılıçtaymış...Aga be! Üzüldüm şimdi. Daha Zoro bu adamları yenecekti.Onları yapmasına gerek kalmadı merak etme bir kılıcı zaptetti işi bitirdi
Kesinlikle çok ufak bir yer ve evet ben coşturdum ankara pavyonları gibiyim duramıyorum
Herkes tutamıyor kılıcı işte dağ gibi irade gerekiyorHadi be!!! Demek olay kılıçtaymış...Aga be! Üzüldüm şimdi. Daha Zoro bu adamları yenecekti.
Zoro ile alakalı miras kalan irade bunları yapıyorsa, Luffy'deki ne işe yarar bi anlatsana ya. Dinlemesi güzel oluyor.