O konulara yeterince şerbetli olan @Alpamis bakıyor ben değil. Hasan hala mı reddi'nin fişini çekemedin? Bak hala kaçma muhabbeti yapıyor bize. :SBu konuda haklısın kaldırıp atar ki aradaki mesafe açılsın, topuk yaparken yakalanmasın yavrucak
O konulara yeterince şerbetli olan @Alpamis bakıyor ben değil. Hasan hala mı reddi'nin fişini çekemedin? Bak hala kaçma muhabbeti yapıyor bize. :SBu konuda haklısın kaldırıp atar ki aradaki mesafe açılsın, topuk yaparken yakalanmasın yavrucak
G4'ü bitinceye kadar iyi dayanda @Alpamis ama en sonra Roger, KK olmak istemiyordu bahanesiyle artık emekli olma zamanının yaklaştığını hissettirdiO konulara yeterince şerbetli olan @Alpamis bakıyor ben değil. Hasan hala mı reddi'nin fişini çekemedin? Bak hala kaçma muhabbeti yapıyor bize. :S
G4'e de pek ihtiyacımız yok artık. İçten patlatıyoruz ne de olsa.G4'ü bitinceye kadar iyi dayanda @Alpamis ama en sonra Roger, KK olmak istemiyordu bahanesiyle artık emekli olma zamanının yaklaştığını hissettirdi
İşin özü tüm lütfü fanları gibi g4'ünüz bitinceye kadar iyisiniz
Tam teflon suratlı çıktı desene.WB'nin gemisiyle birlikte depar atma sahnesinden sonra daha kaçma muhabbeti yapmaz sanıyorduk. Hem de onca gücüne ragmen.
@RedTeroR
Come yonkou da olduğu gibi miG4'e de pek ihtiyacımız yok artık. İçten patlatıyoruz ne de olsa.
Önceleri neden Lütfü fanı olduğunu anlamıyordum, yaptığımız onca tartışmadan sonra bile kaçma olayını anlamadığına göre lütfü fanı olmana şaşırmayı bıraktım amaWB'nin gemisiyle birlikte depar atma sahnesinden sonra daha kaçma muhabbeti yapmaz sanıyorduk. Hem de onca gücüne ragmen.
@RedTeroR
Tabi la. Vurdu da ne oldu çizik yok.Come yonkou da olduğu gibi mi
Hahaha, lastik gibisiniz ya, tam Luffy fanı olacak karekterler, siz üyelerinin önceden seçildiği bir tür örgüt falan mısınız arkadaş bu kadar uyumlu olunmazTabi la. Vurdu da ne oldu çizik yok.
Bundan aylar önce WB kaçtı desen dalga geçerdi senle. Şimdi yumuşatmaya çalışıyor.Tam teflon suratlı çıktı desene.