Marine sevdan dominant kadın seviyor olmandan gelebilirTsuru çok iyi de meyvesi absürt.
Marine sevdan dominant kadın seviyor olmandan gelebilirTsuru çok iyi de meyvesi absürt.
Ben değilimki seviyorum diyen. Yanlış alıntı. Ama evet dominant severim.Marine sevdan dominant kadın seviyor olmandan gelebilir
aa pardonBen değilimki seviyorum diyen. Yanlış alıntı. Ama evet dominant severim.
+3 diyorum.Rayleigh'in başına konulan ödül aktifmiş hala söylediğine göre. Ne kadardır acaba? Tahminimce 2 Milyar + bir şey çıkar.
Mümkün. Ama kaptan olmadığı için o kadar yüksek beklemiyorum.+3 diyorum.
Zaten kaptan olsa +4 derim. Yonkou ayarında bir adam bu. Hee Oda malı böyle efsane olmuş adamların vukuat ve aksiyonlarını göstereceğine gereksiz gereksiz şeyler çizdiği için kıymetleri bilinmiyor o ayrı. Çiz kardeşim bu adama neden Kara Kral dedin ? Neden Garp'a bu adama bulaşmayın dedirttin ? Hakkını ver! Yok arkadaş yemin ederim kabiliyetsizMümkün. Ama kaptan olmadığı için o kadar yüksek beklemiyorum.
Olmaması absürt olurdu.Tüm yonkou ve amirallerde var bu hakiden.Linlin'de şu an Luffy'nin öğrendiği ileri seviye haki varmış yalnız.
Linlin'in elinin etrafına dikkat.
Teach'de olmayabilir bence.O değil Linlin'de var gibi duruyor, Kaido'da da var muhtemelen bu haki.O zaman Luffy'nin tek yemesi daha mantıklı oldu.Luffy hiçbir şekilde tek yemeyecek diye düşünüyorum artık.Olmaması absürt olurdu.Tüm yonkou ve amirallerde var bu hakiden.