Fanartta kan olarak gösterildi. Anime de Hawkins aktarıyor diye gösterildi. (Gerçi animede çocuklar için sahne değiştirdikleri oluyor.)
İkisini kıyasladığın zaman çizimde hata yoksa Law kesmiş oluyor. Bariz belli. Bunun cevabını en güzel renkli manga verecek. Öncesinde bir fikirlerinizi almak istedim. Sonuçta saldırı sonrası Law'da şaşırıyordu. Acaba bölmek istedi bölünen adamları oldu da Hawkins'i kesti diye mi şaşırdı. Sahnede ünlem işaretleri de var. Ne kadar fark eder bilmiyorum ama kesildiği içinde Hawkins duvara toslar gibi olmuş havası var.
Ünlem dediğin bir şey fark etme durumunda da olur. O sahneyi tam hatırlamıyorum ama şaşırma vardı diye kalmamış aklımda.
Belki o sahnede bir şey fark etti Hawkins ile ilgili.
Ben de hep düşünüyordum. Üç adamı kukla bağıyla bağlıyken çizik bile almadan (muhtemelen hiç savaşmadılar) Hawkins'in iradesini nasıl kırıp adamlarını serbest bıraktırdı diye.
Belki o fark ettiği şeyi koz olarak kullanmıştır.
Ayrıca Hawkins'in kesildiği sahnede kesikten aşağısı karanlık olarak gösterilmiş. Belki farklı bir gösterimdi (hata yani) belki orada olan başka bir olaydı.
Bilemedim. Ama pek umrumda değil şahsen. Hawkins oldukça güçsüz biri çıktı. Kesildi mi, bölündü mü, aktardı mı falan hiç ilgimi çekmiyor.
Büyük hayalkırıklığıydı benim için.