Luffy'nin yaptığı son saldırı neymişki? Bellamy daha 55'lik haliyle bile 1 şehri azcıkta olsa mahvedecek seviyede bunun vurgusu 42'lik Roshio ile olan dövüşünde yapıldı, bu tip şeylerin önemi yok Op'ta.İtin bir taraflarına sokulan Jack örneği var mesela elimizde hsshshsh
Tamago'ya yaptığına pek maruz kalmamış gibiydi sanki.
Croco güçlü değil miydi? Luffy'nin yaptığı son saldırının etkilerine dikkat etmemişsin sanırım. Tamam tükürüp tükürüp gerçek bedene ulaşabiliyorsun ama yenilgisinin temel sebebi Luffy'i küçümsemesiydi. Biraz da ana karakter şansı.
Canım benim kimse Sabo güçsüzdür demedi zaten. Ödülünün düşük olmasının sebepleri var. O yüzden ödül direkt güç değildir diyorum zaten.
Düm düz kılıçlarla Korsanlar Kralını idam ettiler. Ne diyelim şimdi? Bir de öyle bir yazıyorsun ki sanki Sabo ile Peros denk demişim gibi. Tabi senin hayal ettiğin gibi bir güç farkı da yok aralarında.
Lucci bile kasmadan tek bir saldırıyla şunu yapıyor, ne diyek yani cp9'daki Lucci'ye güçlü mü diyelim? Çöp oğlu çöp yani.
Luffy tayfasıyla beraber Px'yi oralarından buralarından soluyarak yenerken üstelik bu adamları tek başına yeniyor ki Croco'yu yenen Luffy henüz dümdüz g2'siz bir külüstür o derece zayıf yani.
Diyorumki Perospero'nun tam antisi Sabo ve Perospero gibi sadece meyve kabadayısı değil güçlü bir hakiside var üstelik, Burgess gibi adam kolaylıkla yeniliyor 2 tane güçlü atakla. Perospero hiken yese teke gidecek adam, gerçekleri göremiyorsun işte, aralarında uçurum var bu adamların.
Ödüller gücü oluşturmuyor işte neyin davası bu? 50 tane şey söyledim sana, bir sürü örnek verdim. 300'lük adam 330'luk adama tek atıyor yani daha neyin davası?
Sabo'ya güçsüz dedin mi dedim? Sadece Perospero ile aralarında uçurum var dedim, bu bariz görülüyor yani.