Shanks'ın olayı kral haki. Olayı kral haki olduğu için de kral hakisinin daha iyi olmasını beklersin ki bu normal bi'şey zaten. 3 tip hakide zirve diye bir muhabbet yok.Mihawk b.haki üzerine yoğunlaşmış bir adam tabii ki de Shanks'dan iyi gözlem hakisi olmayacak Tüm olayı haki olan bir adam,tüm olayı kılıç ustalığı +haki olan adamdan daha iyi haki kullansın bi zahmet.H.haki en önemli ve en nadir olan haki bildiğimiz üzere.Diğer hakilerin ileri düzeylerini gördük onlar bile oldukça seviye atlatan şeyler.En nadir haki türü olan H.hakinin ileri düzeyi tabii ki de diğer hakilerden çok daha etkili olacak
Shanks çıktığı ilk bölümde kral hakiyle gözüktü, ardından mangaka kral haki mevzusunda destekledi ve yükseltti Shanks'ı.
Mihawk çıktığı ilk bölümde gözlemle ön plana çıktı, ardından mangaka gözlem ve silahlanma haki mevzusunda destekledi ve yükseltti Mihawk'ı.
Buna kol ve kılıç eklenince istediğin kadar kral haki de oluru yok bu işin 2. form Hakuba olayını hiç saymıyorum bile. Birbirine yakın olan güçlerde 1-2 avantaj-dezavantaj durumu çok etkilidir. Sen böyle adamlar arasında 4-1 avantajdan bahsediyorsan fazla zorlamaya gerek yoktur; kazanan bellidir.
Kral haki büyük güç ama bu güç meyve kullanıcıları karşısında işe yarayacak bence daha çok.
Bir haki türünün miktarı seni serinin dinamiklerinden çıkarıp farklı bir varlık haline getirmez. Shanks'a kral haki varsa var. Bu onu kılıç ustası yapmaktan çıkarmaz.
- Cavendish'te Hakuba var ama kılıç ustası. Onu ayrı bir şeymiş gibi değerlendireni görmedim.
- Shiryu'da meyve var ama onu ayrı bir şeymiş gibi değerlendireni görmedim. Aynı şekilde Smoothie de öyle.
- Ray'de babalar gibi kral haki var. Herif kılıç ustası.
+20 senedir kılıç kullanıyor.
- Mihawk'la dillere destan dövüşmüş.
- Kılıcı isimli.
Sonuç açık ve net. Kimse serinin güç unsurlarından birini yoğun olarak kullanıyor diye farklı bir sınıfa taşınamaz. Hele ki bu kişi yukarıda saydığım özelliklere sahipse.