Luffy'nin ödülünden her türlü az çıkacak King'in ödülü sen de at fava bekleOysa ortada zıtlaşma yok.Emir kulu yapma meselesi vardı mangada
@Miyata Ichirou 1.5 milyar çıkar king.at fava bekle.
Luffy'nin ödülünden her türlü az çıkacak King'in ödülü sen de at fava bekleOysa ortada zıtlaşma yok.Emir kulu yapma meselesi vardı mangada
@Miyata Ichirou 1.5 milyar çıkar king.at fava bekle.
Doffy akıllı olduğu için fanları hemen uzaklaşır da kum koklayıcılardan pek emin değilim xD Son gördüğümüzde koskoca Wb'ye sevimli küçük kancasını takmaya çalışıyordu ne de olsa.Şuraya WB ve Kaido resimleri atalım da ikisi de uzaklaşsın.
Genel sohbetteki son 5 sayfaya falan bak link veremiyorum.Ben teklifimi yaptım ama beklendiği gibi mantıksız davrandı :dDoffy akıllı olduğu için fanları hemen uzaklaşır da kum koklayıcılardan pek emin değilim xD Son gördüğümüzde koskoca Wb'ye sevimli küçük kancasını takmaya çalışıyordu ne de olsa.
@Millennium Wizard
Hala buyruğuna alamadın gitti adamı ne olacak bu iş böyle?
O koskoca WB denizcilerin kılıçlarını yiyordu. Squardo'nun kılıcını yedi. En iyi kılıç denilen Yoru'yu bloklayan kancayı mı yemeyecek?Doffy akıllı olduğu için fanları hemen uzaklaşır da kum koklayıcılardan pek emin değilim xD Son gördüğümüzde koskoca Wb'ye sevimli küçük kancasını takmaya çalışıyordu ne de olsa.
@Millennium Wizard
Hala buyruğuna alamadın gitti adamı ne olacak bu iş böyle?
O oyuncağı Luffy bile tepelemişken neyin havası olm bu? Hem nereye daha yeni başlamıştım seninle uğraşmaya :dO koskoca WB denizcilerin kılıçlarını yiyordu. Squardo'nun kılıcını yedi. En iyi kılıç denilen Yoru'yu bloklayan kancayı mı yemeyecek?
Neyse yatıyorum ben yarin çok işim var. Şimdi boş gömmeye çalışanlarla hiç uğrasamicam.
O zaman onlara da gearsız Luffy verelim.Doffy akıllı olduğu için fanları hemen uzaklaşır da kum koklayıcılardan pek emin değilim xD Son gördüğümüzde koskoca Wb'ye sevimli küçük kancasını takmaya çalışıyordu ne de olsa.
Ağır kaçar.O zaman onlara da gearsız Luffy verelim.
MangadeniziAynen öyle reis. Zamanın da anlayamadık bu sözleri. Elinden geleni yap, Türkün gücünü göster. Sivaslı Drake
Viz çevirisinde nasıl ki?Mangadenizi
Evet Mangadenizi. Maalesef son pişmanlık fayda etmiyor:/ Neyse en azından dediklerimde bir yanlış yok hahahMangadenizi