Croco'ya Mihawk karşısında şans veren vardı eğer günahını almıyorsam.Bunun aksini iddia eden bence ali ata bak cümlesini dahi yorumlamasın.
Croco'ya Mihawk karşısında şans veren vardı eğer günahını almıyorsam.Bunun aksini iddia eden bence ali ata bak cümlesini dahi yorumlamasın.
Bizzat demişliğim var evet. Hatta "Mihawk'da haki yok. Croco'dan korktuğu için hiçbir şey yapamadı" bile dedim. Hala da lafımın arkasındayım. Croco'dan daha güçsüz Mihawk.Croco'ya Mihawk karşısında şans veren vardı eğer günahını almıyorsam.
Ha ben nasıl yapmadım diyorsun. (Tabii yine yanlış anlamadıysam.) Pardon öyleyse.:d anlıyorum
Mochi mochi çok daha iyi bence. Üst düzey lastik meyvesi gibi En azından logiasıAdam mistik zoan yemiş bide yahu birde Kata'ya bak adam mochi mochi yemiş
Yok be mochi mochinin çok bir olayı yok.Düzgün hakin yoksa o meyveyle hasar bile veremezsin.Ortalama bir adama ver seviyesi artmaz yani.Mochi mochi çok daha iyi bence. Üst düzey lastik meyvesi gibi En azından logiası
Zoro mu 2. veya 3. komutan seviyesinde.....Forum Zoro'nun 3 veya 2. komutan seviyesi olduğunu düşünüyorsa, neden benim konuda Katakuri'yi 20 dakika oyalayamaz dendi? Bu işte bir terslik var.
Herhangi bir meyveyi ortalama bir adama versen bı cacık olmaz zaten.Enel örneği gibi.Katakuri meyve ile geliştirmiş kendini ve bu seviyeye gelmiş.Diger zirveler gibi.Yok be mochi mochinin çok bir olayı yok.Düzgün hakin yoksa o meyveyle hasar bile veremezsin.Ortalama bir adama ver seviyesi artmaz yani.
Öyle diyorlar forumdakiler. Madem öyle neden beni konuda başka söylediniz diyorum işte.Zoro mu 2. veya 3. komutan seviyesinde.....
Ciddi değildirler ya. Umarım.Öyle diyorlar forumdakiler. Madem öyle neden beni konuda başka söylediniz diyorum işte.