Yazarken düşünmüşüm aslında bunu. Az oldu di mi Roger Babalık seviyesi demeliydimEn az Rayleigh ayarı ne be Tombe.
Yazarken düşünmüşüm aslında bunu. Az oldu di mi Roger Babalık seviyesi demeliydimEn az Rayleigh ayarı ne be Tombe.
Neyi sormayak yakışıklı? :dSormayın artık.
Yahu hain de gitsin nolacak? Biri Mussolini'ye hainlik etse başından beri çıkıp söylemekten utanır mı? Utanmaz. Kahraman diye bile görürüm ben o adamı. Adı hain olsa ne olacak doğru şeyler içinse...Gizli görevdeki adam diyorum la.
Bir ada dolusu halkın kurtarılabilmesi için canını ortaya koyan ve sonunda şehit edilen adamdan.
Hain nedir?
Onun esprisi geçti artık, boş ver.Neyi sormayak yakışıklı? :d
Yahu hainlik dediğin kötü bir şey. Rosinante'nin yaptığı kötü bir şey yok ki. Etimolojik olarak hatalı bir tanımlama. O yüzden...Yahu hain de gitsin nolacak? Biri Mussolini'ye hainlik etse başından beri çıkıp söylemekten utanır mı? Utanmaz. Kahraman diye bile görürüm ben o adamı. Adı hain olsa ne olacak doğru şeyler içinse...
Mübalağayı abarttın.Yazarken düşünmüşüm aslında bunu. Az oldu di mi Roger Babalık seviyesi demeliydim
Bu kabul edilse sorun ortadan kalkacak aslında.Donquixote Rosinante Doflamingo'yu sırtından bıçakladı bu net bir gerçek . Doflamingo Rosinante'ye güveniyor muydu ? Evet .
Rosinante kendisine güvenen bir insanın arkasından o insana zarar verecek bir iş çevirdi mi ? Yine evet . Bu tartışmanın Doflamingo'nun iyi ya da kötü bir insan olmasıyla alakası yok ki . Rosinante'nin yaptığı şey hıyanetlik sonuçta . Sadece Rosinante'nin Doflamingo'nun sırtından bıçaklamak konusunda haklı olup olmadığı tartışılır bence .( Bence haklı )
Ya eminim ki koyu kahverengi olacakOden'i siyah saçlı bekleyenler bi mum dikebilir mi rengi belli olunca bi terapi grubu oluşturalım size^^