''Peki amiral bu süreçte Rayleigh'e çizik dahi atamıyor mu? Evet.''
Şu söylediğinin cümlenin cevabı, anlamamana şaşırdım diyemem, tekrar deneyelim;
Kizaru, Rayleigh'in önünde dururken Kizaru Rayleigh'i umursamadan Hasırşapkaların peşinden gidiyor.
Rayleigh'de hop nereye gidiyorsun ben buradayım izin vermiyorum diyor ve kendisini umursamadan hareket eden Kizaru'ya bir saldırı gerçekleştiriyor ve Kizaru yanağına ufacık bir çizik alıyor.
Daha sonra Kizaru ile Rayleigh dövüşü başlıyor.
Şimdi sende diyorsun ki Amiral bu süreçte Rayleigh'e çizik dahi atamıyor mu? Dediğim gibi alakasız bir soru. Rayleigh açık açık diyor ki ben burada Kizaru'yu bırakıp onlara yardıma gidemem, gidersem Kizaru bana ufak bir çizik atmaktan daha fazlasını yapar, ikinci cümle benim eklediğim cümle. Herhalde Rayleigh'in neden onlara yardıma gidemeyeceği çok açık, çünkü Kizaru'nun karşısından 1 saniye bile ayrılamaz, ayrılırsa bedelini ağır öder.
Böyle bir kıyas yapabilmen için Kizaru nasıl Rayleigh'i umursamadan Hasırşapkaların peşinden gittiyse, aynını Rayleigh yapması yani Kizaru'yu umursamadan onların peşinden gitmesi ve Kizaru'nun da Rayleigh başka bir yere bakarken ona saldırması lazım. Böyle bir olay gerçekleşmeden bu şekilde bir kıyas yapamazsın, zaten Rayleigh bunu yaparsa ne olacağının cevabını da bize vermiş.
1 dakika mı ne kadar onu bilemem, ama belli bir zaman geçiyor, araya başka karakterler giriyor. Sabahtan akşama kadar Beckman uzak mesafeden Kizaru'yu bir zahmet rehin almasın, Kizaru'da bir şeyler yapsın.
Kizaru Beckman'ı tınlamasa deniz altının kaçmasına müsade etmez ve belli bir zaman geçmesini beklemezdi. Tınlamamak derken abartının ötesine geçmişsin, Kizaru bir süre sonra karşılık veriyor, o kadarını tabii ki yapsın. Beckman avantaj sağlamış, hemde saldırı bile yapmadan uzak mesafeden tehdit ederek, adamın yanına bile gitmemiş. Uzak mesafeden tehdit ederek bir Amirali durdurmak kolay iş değil, Kizaru Rayleigh'in önünde dururken bile başka yere saldırmaya gitmiş Rayleigh saldırı yapmak durumunda kalmıştı. Haliyle burada Beckman'ın daha üstün olduğu görülüyor.