O yaşta Perona'ya ilgi duyan adamı azıcık zorlasan çocuklara da ilgi duyar.Babun sever ne arkadaşım, Perona varken
Git önce hain kelimesinin anlamını öğren ondan sonra benimle Rosinante tartış.
O yaşta Perona'ya ilgi duyan adamı azıcık zorlasan çocuklara da ilgi duyar.Babun sever ne arkadaşım, Perona varken
Yuh. :/ Mihawk 43 yaşında, Perona ise 25 yaşında... Hani 15-16 yaşında ergen değil. :/O yaşta Perona'ya ilgi duyan adamı azıcık zorlasan çocuklara da ilgi duyar.
25 yaşında la karı. 25 yaşında her kadına ilgi duyanı sübyancı ilan edeceksek Shirahoshilere falan düşene ne dicen merak ettimO yaşta Perona'ya ilgi duyan adamı azıcık zorlasan çocuklara da ilgi duyar.
Git önce hain kelimesinin anlamını öğren ondan sonra benimle Rosinante tartış.
Ahahah cevap veremeyince öyle oldu tabi.Çarpıtmayı çok sever Doflamingo hater olduğu için. En son fantezi uyduruyordu.
Yuh. :/ Mihawk 43 yaşında Perona ise 25 yaşında. Hani 15-16 yaşında ergen değil. :/
Perona oldukça küçük gösteriyor.25 yaşında la karı. 25 yaşında her kadına ilgi duyanı sübyancı ilan edeceksek Shirahoshilere falan düşene ne dicen merak ettim
Shirahoshiye hallenen Morgansa falan çat, Mihawka değil.Perona oldukça küçük gösteriyor.
Kafa yaşı ise kesinlikle 10.
Yani senin açından seride her ergen kıza ilgi duyan şerefsiz bir pedo mudur?Perona oldukça küçük gösteriyor.
Kafa yaşı ise kesinlikle 10.
Evet.Çarpıtmayı çok sever Doflamingo hater olduğu için. En son fantezi uyduruyordu.
Benim kimseye çattığım yok. Perona ile Mihawk'ın olamayacağını söylüyorum.Shirahoshiye hallenen Morgansa falan çat, Mihawka değil.
Shiranın akıl yaşı 1,5.
O nereden çıktı?Yani senin açından seride her ergen kıza ilgi duyan şerefsiz bir pedo mudur?
Sana dememiştim onu yav Doflamingo fantezileri diye fanfic yazanlara demiştim.Ahahah cevap veremeyince öyle oldu tabi.
Yahu sana 2-3 maddede farkı mangadan gösteririm ama yine fark etmez sen yine sağa sola çekersin ortada olan şeyleri.
Law gibi amma kasıntısın haBenim kimseye çattığım yok. Perona ile Mihawk'ın olamayacağını söylüyorum.
Yoksa umrumda bile değil o babunsever vampir.