Haha. Kılıç fanı olmuş onlar.Ne bileyim genel de Zoro'yu 1. sıraya koyanlar 1.1 e Mihawk'i koyup 2.sıraya Ryuma vb. diye gidiyorlar da...
Haha. Kılıç fanı olmuş onlar.Ne bileyim genel de Zoro'yu 1. sıraya koyanlar 1.1 e Mihawk'i koyup 2.sıraya Ryuma vb. diye gidiyorlar da...
Mihawk ezildiği kadar yüceltiliyor da ama onu da atlamamak lazım.Kılıç kullandığı için onu da saydım. WB bildiğimiz kılıç olmadığı için saymadım. Mangada sayılıyor olabilir ama hani "kılıç fanları" diye bir tabir var ya burada, ona dahil olmaz WB.
Yok be. Mihawk'ın güç anlamında ezildiğini düşündüğüm için savunuyorum sadece. 11.sırada Mihawk olabilir.
Yeni pişmiş köy ekmeği kokusu< Kılıç kokusu...Haha. Kılıç fanı olmuş onlar.
Mihawk konusu bu forumun efsanesi artık. Yazılmayan bir şey kalmadı. O yüzden uzun zaman önce kendimi çektim. Mangada yeni bir şey çıkınca yazıyorum sadece.Mihawk ezildiği kadar yüceltiliyor da ama onu da atlamamak lazım.
Yani "Shanks'ın adamları Mihawk gelince korktu" WB'ye attığı slash için "Jozu olmasaydı WB'yi keserdi" tarzında yorumlar gördü bu gözler. WB o sıralar gülüyor tabi.
Bu gidişle hakkında bilgi gelmeden ya seri bitecek ya kendi bitecek. Oda trolleyip şu adam hakkında tek bölüm bahsedip aradan çıkarsa o zaman gerçek bir "Forum efsanesi" olabilir Mihawk.Mihawk konusu bu forumun efsanesi artık. Yazılmayan bir şey kalmadı. O yüzden uzun zaman önce kendimi çektim. Mangada yeni bir şey çıkınca yazıyorum sadece.
Bu kadar beklettiği karakteri bir anda aradan çıkartırsa Oda da efsane olur.Bu gidişle hakkında bilgi gelmeden ya seri bitecek ya kendi bitecek. Oda trolleyip şu adam hakkında tek bölüm bahsedip aradan çıkarsa o zaman gerçek bir "Forum efsanesi" olabilir Mihawk.
Bu gidişle öyle olacak ama bakalım...Bu kadar beklettiği karakteri bir anda aradan çıkartırsa Oda da efsane olur.
İşlendiği halde Crocodile'den bile hala bir şeyler bekliyorken Mihawk hakkında daha pozitif olmalısın.Bu gidişle öyle olacak ama bakalım...
Aradan garanti çıkaracak.Bu kadar beklettiği karakteri bir anda aradan çıkartırsa Oda da efsane olur.
Üçüncüsü çarpmakta (ガチャン) diğerlerini okuyamadım kanji olabilir o yüzden bilmiyorum@01746 Ro shi nan te Arkadaşım vasıtasıyla seslerin çevirisini öğrendim.
1-) Kesme sesi, bıçakla ya da kılıçla kesme. Ya da ete değdiğini belli etmek için
2-) Kapı sesi , açıldığı zaman genelde
3-) Kılıç kapıya değdiği için çıkan ses
Dediğine göre çıkan seslerin hiç biri 3. şahsa ait değil. Bütün sesleri Law çıkarıyor.
Yani kapıyı açanda gizemli kişimiz değil. Tamamen o kişiyi gizli tutmuş, E.Oda.
Crocodile hakkında MF sonrası beklentinin artması kadar normal bir şey var mı? Kendisi bile "Yaralarımı iyileştirdim" diyor WB ile tekrar karşılaştıktan sonra.İşlendiği halde Crocodile'den bile hala bir şeyler bekliyorken Mihawk hakkında daha pozitif olmalısın.