Katakuri'yi op yapmak için Paramecia adı altında logia verilmesi :/Logia savunmasından üstünlük çıkarıyorsan bundan da çıkarabilirsin tabii
Dümdüz logia de işte.
Katakuri'yi op yapmak için Paramecia adı altında logia verilmesi :/Logia savunmasından üstünlük çıkarıyorsan bundan da çıkarabilirsin tabii
Kata'nın k.hakisi o kadar opki o meyveyi bile adam etmiş O değil King>Oden çıkar mı ne diyorsunKatakuri'yi op yapmak için Paramecia adı altında logia verilmesi :/
Dümdüz logia de işte.
Yok ya çıkmaz. Oden amiral ayarı çıkabilecek bir karakter bana kalırsa. En kötü Kata ile başabaş dövüşüp kazanır.Kata'nın k.hakisi o kadar opki o meyveyi bile adam etmiş O değil King>Oden çıkar mı ne diyorsun
Ben o kadar güçlü çıkacağını sanmıyorum.Görürüz artık flashback manyağı olduğumuz zamanlarda zaten.Yok ya çıkmaz. Oden amiral ayarı çıkabilecek bir karakter bana kalırsa. En kötü Kata ile başabaş dövüşüp kazanır.
Bu Croco dedikleri Ace'i kurtaran zat mı? Teşekkürler.Croco mf'de ezikti zaten, ezik olarak gösterildi, sadece fanlar farklı okuyor seriyi. Ona buna atar yapıp şamar yemekten başka birşey yapmadı. Tüm savaş boyunca ordan oraya savrulup durdu, birşey yaptığı yok.
Dof'un dalga geçme meseleside açıklansın bir o zaman gel şenliğe, Dof bununla dalga geçtiği için Croco kaldıramadı ve gitti Mihawk'a çattı dediki '' Şuan hiç iyi ruh halinde değilim '' . Neden iyi ruh halinde değil acaba sorgulayan yok
Bütün olay karı mevzusunda yatıyor, Oda bunu rezil edecek, Sanji'nin okama mevzusundan bile daha beter , düşündükçe gülme geliyor.
Katakuri'nin k.hakisi sayesinde meyvenin özellikleri değişmiyor zaten.Katakuri bildiğin logia bir meyveye sahip.Olay Katakuri'nin meyvesinin etkinliğinin temelini k.hakisi ve meyveyi oldukça iyi kullanması oluşturuyorYalnız şöyle bir yanlış anlaşılma var. Kata'nın hakisi sayesinde meyvesinin logia gibi göründüğünü düşünüyor herkes. Ama öyle değil. Tıpkı logia gibi bölünebiliyor(kolunu fırlatıp sıfırdan çıkardı Smoker gibi), muhtemelen hakisiz vurulduğunda gerçek bedene vuramıyorsundur Logialarda olduğu gibi. Bu yüzden başta logia olarak tanıtıldı zaten, doğada mochi olmadığını fark edince özel paramecia diye düzelttiler. Katakuri güzel bir meyveye sahip.
Yani şimdi bu adam kimlerle gezmiş biliyoruz. Roger'ın tayfa zaten genel anlamda üstün bir tayfa. Tıpkı ileride bizim tayfanın olacağı gibi. Yani amiral olması şaşırtmaz bence.Ben o kadar güçlü çıkacağını sanmıyorum.Görürüz artık flashback manyağı olduğumuz zamanlarda zaten.
Amiral ayarı çıkarsa Mihawk'ı direk yonko ,Ryuma'yı kk falan yapmak lazımYani şimdi bu adam kimlerle gezmiş biliyoruz. Roger'ın tayfa zaten genel anlamda üstün bir tayfa. Tıpkı ileride bizim tayfanın olacağı gibi. Yani amiral olması şaşırtmaz bence.
Ryuma zirvelerden çıkabilir bana göre. Mihawk çok belirsiz ama ya. Adam her şey olabilir :dAmiral ayarı çıkarsa Mihawk'ı direk yonko ,Ryuma'yı kk falan yapmak lazım