Sürekli katliamlar yapan,ada basan,kıtlık Jack gibi lakaba sahip bir adamın ödülünün mevkidaşından fazla olmasında anormallik yok diyorum ama işte.Cracker Kaido'nun tayfasında olsaydı ve karakteri de Jack gibi olsaydı en az 1 milyar olurdu zaten.Jack'in kaptanının ödülü zaten Cracker'ın kaptanının ödülünden fazla ondan dolayı bile aynı oranda kaptan etkisinden yararlanmıyorlar zaten.Bu saydıkların güçten azade şeyler değil. Dövüş yeteneğin, tayfanın gücü, insanlarınüzerine saldığın korku vs. Bunların toplamı senin gücünü oluşturan şeyler. Tayfalarından ayır o Jack ve Cracker'i şuanki ödüllerinin ne kadarına ulaşabilirlerdi? Ya da ikisinin yerini değiştir, Jack ve Cracker öncekilerle aynı ödülleri mi alırdı?
Bence dolu iş. Sınıflandırma da önemli bir şey sonuçta.
Kişisel düşünce söylemi değil.Amiral bilirkişi gibi açıklama yapıyor evrene hakim hükümette yüksek rütbeli biri olarak.Seride söylenenlere bakılacak olursa Dof da Fuji'yi indirebileceğini söylüyordu,Croco da WB'yi indireceğini söylüyordu Aksine olan bir sürü olay varken sana katılmıyorum.
Kaba kuvvetle/dövüş yeteneğiyle güç çok farklı şeyler. Anlatmak istediğim şey bu.Sürekli katliamlar yapan,ada basan,kıtlık Jack gibi lakaba sahip bir adamın ödülünün mevkidaşından fazla olmasında anormallik yok diyorum ama işte.Cracker Kaido'nun tayfasında olsaydı ve karakteri de Jack gibi olsaydı en az 1 milyar olurdu zaten.Jack'in kaptanının ödülü zaten Cracker'ın kaptanının ödülünden fazla ondan dolayı bile aynı oranda kaptan etkisinden yararlanmıyorlar zaten.
Soy isme bile ödül veriyorlar:/Güç: Fizik, düşünce ve ahlak yönünden bir etki yapabilme veya bir etkiye direnebilme yeteneği, kuvvet, efor.
Bana güce göre veriyolar gibi geldi.
Pedro Tamago'yu tokatlıyordu ödülü ondan azdı ama Bunun gibi o kadar örnek bulunur kiCaribonun falan ödülü çok güzeldi
Orası tamamKaba kuvvetle/dövüş yeteneğiyle güç çok farklı şeyler. Anlatmak istediğim şey bu.
Güç tek etken. Diğer etkenler dedikleriniz kaba kuvvetle beraber gücü oluşturan şeyler.Soy isme bile ödül veriyorlar:/
Güç ana etkendir ama gücün yanında birçok etken var bence.
Sabaodydeki Law, Caribouyu çok pis döver. Hani ben diyorum Law alir, o derecePedro Tamago'yu tokatlıyordu ödülü ondan azdı ama Bunun gibi o kadar örnek b
Queen'in rahatlıkla Smoothie'yi,Kata'yı alması gerekiyor bu mantıkla zatenSabaodydeki Law, Caribouyu çok pis döver. Hani ben diyorum Law alir, o derece
Direkt iptal oldu