Çok söveceksiniz çok...Ha o açıdan diyorsan olabilir Orasını hiç kestiremiyorum.
Çok söveceksiniz çok...Ha o açıdan diyorsan olabilir Orasını hiç kestiremiyorum.
Vay be, neden bunu savunuyorsun. Özellikle tanrı vadisi olayından sonra bu konunun açıklığa kavuşmuş olması gerekmiyor mu?Ben her zaman ikisinin eşit olmadığını savunuyorum yani evet.
Zaten çoğunlukla sövüyoruz alıştık artık O yüzden bu seride beklentilerini çok yüksek tutmayacaksınÇok söveceksiniz çok...
Bu serinin yazarı kim? Başka bir şey demiyorum.Zaten çoğunlukla sövüyoruz alıştık artık O yüzden bu seride beklentilerini çok yüksek tutmayacaksın
Ama çoğunda savaşçı onuru var. Dediğin gibi çımama ihtimali yüksek. Ama adı da Loki şimdi. Güvenemiyor insan
Tanrı Vadisi olayı Roger için artı bir durum benim gözümde. Asıl Garp ve Wb sevenler için sıkıntılı.Vay be, neden bunu savunuyorsun. Özellikle tanrı vadisi olayından sonra bu konunun açıklığa kavuşmuş olması gerekmiyor mu?
Nasıl oluyor da garp için sıkıntılı oluyor?Tanrı Vadisi olayı Roger için artı bir durum benim gözümde. Asıl Garp ve Wb sevenler için sıkıntılı.
Garp için artı ama yardımı alan kişi Garp aynı zamanda. Ki adam bu yüzden Tanrı Vadisi olayının anlatılmasını istemiyor. O yüzden ibre Roger'a dönüyor bence.Nasıl oluyor da garp için sıkıntılı oluyor?
Bence Garp için büyük bir artı söz konusu, Sengoku bu hadiseyi anlatırken Roger'a yardım eden, Law gibi, bir karakterden bahsetmedi, tam aksine omuz omuza çarpışan iki eşit adamı anlattı.
O yüzden mi anlatılmasını istemiyor yoksa işin altında başka bir durum mu var orası belirsiz.Garp için artı ama yardımı alan kişi Garp aynı zamanda. Ki adam bu yüzden Tanrı Vadisi olayının anlatılmasını istemiyor. O yüzden ibre Roger'a dönüyor bence.
Orası öyle. Ama anlatılanlara göre hareket edersek şu anlık böyle bir durum ortaya çıkıyor.O yüzden mi anlatılmasını istemiyor yoksa işin altında başka bir durum mu var orası belirsiz.
Sanji bir kadını böyle tutsa olacak şeyi buraya yazamam. Yazsam ban yerim. Bu yüzden Zoro yine hakkaniyetle tutmuş.Valla onu bilemem. Ben zaten şu anlık sanji sevip henüz Oden’e sempati beslemeyen grubundayım. Yine azınlıktayım yani.
Kesinlikle şu tutuş şu karizma off mütüş.
Keşke beni de böyle tutsa