Daz Bones hemen akabinde tek yiyor Mihawk'tan. Ronse ise gidip Wb'den tek yiyor, farkı anlamalısın dostumTek kareye bakacaksak Daz Bones'de Mihawk'ın slashını durduruyor:/
Bu forumda çok ilginç güç dengeleri var çok.
Daz Bones hemen akabinde tek yiyor Mihawk'tan. Ronse ise gidip Wb'den tek yiyor, farkı anlamalısın dostumTek kareye bakacaksak Daz Bones'de Mihawk'ın slashını durduruyor:/
mevzu saçmalıksa van piis okumaya devam et.bol bol bulursun.Bak mesela vergo ile dövüşen sanji ile owen ile dövüşen aynı değil diyorlar.Sanki arada 3 sene varmış gibi.Adam dövüşmedi bile o arada.Bence hiç komik değildi. Böyle saçma bir detayı Oda hikayeye neden kattı, anlamış değilim.
Ama gözleminin berbat olduğu her türlü kabak gibi ortada.
Orijinalde küstah herif diyordu yanılmıyorsam.
''Arsız alçak'' mı? Biraz efemine bir söylem olmuş sanki.
Tamam işte benim dediğimi diyorsun şimdi.Daz Bones hemen akabinde tek yiyor Mihawk'tan. Ronse ise gidip Wb'den tek yiyor, farkı anlamalısın dostum
Bu forumda çok ilginç güç dengeleri var çok.
Haklı olabilirsin mecazi görünüyor gibi ama net değil iki tarafa da çekilebilir.Sakazuki'nin yarası geldi bir an aklıma ve adam kafasında bandajla çizilince ne bileyim.Ama dediğin de olabilir.La olum bilerek mi yapiyorsun yoksa ciddi misin? Bu yara muhabbetini daha geçenlerde açıkladım.
Bu fiziksel bir yara değil ruhsal bir yara. Yani orada Luffy'nin muhabbeti geçiyor Ace'i kaybetmesi vb. üzerinden Daz da WB'ye karşı olan durumundan Croc'a takılıyor "Bu tarz yaralar kolay iyileşir mi?" diye.
Croc zaten o yaraları MF savasında iyileştirdi. Orada da artık bambaşka bir şekilde olacağını söylüyor.
Renklendirilmiş hallerinin çevirisi de orijinal mi, emin değilim ama.Orijinalde küstah herif diyordu yanılmıyorsam.
Vista tek atabilse atarmış veya yenebilse önündeyken işini bitirip yoluna devam edermiş. Ama alakası bile yok adam sonra gidip Wb'ye dalıyor ve güçlü bir deprem atağı ile yeniliyor.Tamam işte benim dediğimi diyorsun şimdi.
Demekki sonuca bakmak gerekiyormuş.
Daz bones durdurduğu halde tek yiyor peki vista devamında dövüşüyor mu ronse ile?
Savaşta tonlarca sahne var böyle yani yanlış sahneleri baz alıyorsun. Bir sürü sahne atardım sana Mihawk-vista, mihawk-croco, akainu-croco gibi gibi daha nice sahne var. Ama şu an pek vaktim yok.Vista tek atabilse atarmış veya yenebilse önündeyken işini bitirip yoluna devam edermiş. Ama alakası bile yok adam sonra gidip Wb'ye dalıyor ve güçlü bir deprem atağı ile yeniliyor.
Op baştan saçma desene sen şuna, fazla uzatmana gerek yok, seride mantık arama o zaman.Savaşta tonlarca sahne var böyle yani yanlış sahneleri baz alıyorsun. Bir sürü sahne atardım sana Mihawk-vista, mihawk-croco, akainu-croco gibi gibi daha nice sahne var. Ama şu an pek vaktim yok.