Akaiunu fanı olduğu için Lav-kun dedim. Karakter olan Lawdan bahsetmiyorum.Zoro dedi onu, Lav değil.
Akaiunu fanı olduğu için Lav-kun dedim. Karakter olan Lawdan bahsetmiyorum.Zoro dedi onu, Lav değil.
Kafama meigo yemeyi hak ettim.Akaiunu fanı olduğu için Lav-kun dedim. Karakter olan Lawdan bahsetmiyorum.
Crocodile-Dof örneği neymiş açıklada bilelim? Dof, 100 Croco tekler ( İyimser yaklaşımla ) . Doffy Luffy'den gear4 saldırıları yedikten sonra bile kalktı yeni dünya haydutlarını paketledi. Croco hangi kapıya dalıyormuş? Alabastada '' Çaylak avlıyom '' diye kendini kandırıyor adam.Crocodile Dof gibi örnek varken daha hala Enelin küçük görülmesi ,g2 luffynin yumruğuyla ağzı kanayan garp var ortadao ne olacak.adam 200 lü ölümlerde 500 million ödülü var daha hala konuşuluyor.Birini küçümseyeceksiniz gidin wb yi küçümseyin squordan kılıç yiyen akainudan kötek yiyen adamı Kaidodan güçlü görmesini biliyorlar.
MFde basitinden birini tekleyemedi ya Nasıl 100 oldu o.Crocodile-Dof örneği neymiş açıklada bilelim? Dof, 100 Croco tekler ( İyimser yaklaşımla ) . Doffy Luffy'den gear4 saldırıları yedikten sonra bile kalktı yeni dünya haydutlarını paketledi. Croco hangi kapıya dalıyormuş? Alabastada '' Çaylak avlıyom '' diye kendini kandırıyor adam.
Enel'in meyveside sanıldığı gibi değil, sınırı 200 milyon voltmuş. Daha artıramıyor o gücü. Bazı meyvelerin sınırı var aynı ton meyvesinin 10000 tona çıktığı gibi veya kilo meyvesinin 10000 kiloya çıktığı gibi.
Enel'in meyvesi güçlü denilsede kendisi aşırı çöp bir karakter, Oda'nın Luffy'nin karşısına skypia'da çıkarmasının tek anlamı sıradan bir basamak olarak çizmek fazlası değil. En baba saldırısının yarısından biraz azıyla Wiper gibi sinek yeniliyor. Wiper'dan 10 kat güçlü olan adam bile iplemez 200 milyon voltu. Yeni dünyada tonla bulursun Wiper'dan 10 kat güçlü adamı, kaldıki Yeni Dünya'da ortalama bir karakter Wiper'dan 1000 kat güçlüdür ( En az/İyimser yaklaşımla bu tabiki )
Yeni dünyadaki adamlar hızıyla ve kuvvetiyle Enel'i ezer geçer yani.
Dalga geçiyordu orada, ciddiye almıyordu Croco'yu. Croco'nun kadın haliyle alakası olduğuna eminim o ayrı konu tabiki.MFde basitinden birini tekleyemedi ya Nasıl 100 oldu o.
Dofun hakisi yoktu işte o ara Crocoyu kesemediydi.Dalga geçiyordu orada, ciddiye almıyordu Croco'yu. Croco'nun kadın haliyle alakası olduğuna eminim o ayrı konu tabiki.
Bak ya. @Sir CrocodileCrocodile-Dof örneği neymiş açıklada bilelim? Dof, 100 Croco tekler ( İyimser yaklaşımla ) . Doffy Luffy'den gear4 saldırıları yedikten sonra bile kalktı yeni dünya haydutlarını paketledi. Croco hangi kapıya dalıyormuş? Alabastada '' Çaylak avlıyom '' diye kendini kandırıyor adam.
Enel'in meyveside sanıldığı gibi değil, sınırı 200 milyon voltmuş. Daha artıramıyor o gücü. Bazı meyvelerin sınırı var aynı ton meyvesinin 10000 tona çıktığı gibi veya kilo meyvesinin 10000 kiloya çıktığı gibi.
Enel'in meyvesi güçlü denilsede kendisi aşırı çöp bir karakter, Oda'nın Luffy'nin karşısına skypia'da çıkarmasının tek anlamı sıradan bir basamak olarak çizmek fazlası değil. En baba saldırısının yarısından biraz azıyla Wiper gibi sinek yeniliyor. Wiper'dan 10 kat güçlü olan adam bile iplemez 200 milyon voltu. Yeni dünyada tonla bulursun Wiper'dan 10 kat güçlü adamı, kaldıki Yeni Dünya'da ortalama bir karakter Wiper'dan 1000 kat güçlüdür ( En az/İyimser yaklaşımla bu tabiki )
Yeni dünyadaki adamlar hızıyla ve kuvvetiyle Enel'i ezer geçer yani.
Edit : Fazla dedim açıkçası, Wiper'dan 4-5 kat güçlü adam 200 milyon volta rahat dayanır diyorum.