Ödüller gücü oluşturmuyor.Filonun küçümsenmesini ben de tuhaf buluyorum. Adamlar gayet potansiyelli. Hayır ne bekliyorsunuz ki zaten.
Enel konusuna gelirsek güçlü olduğunu düşünüyorum. Oda’nın Enel yeryüzünde olsaydı 500 M olurdu dediği zamanlar da epey eski. O zamanlarda böyle ödüller yoktu yani. Tayfada hala Luffy dışında kimse Enel’i yenemez bence. Meyvesi cidden çok üst seviye. Bir yonkou veya amiralde görsek kimse itiraz etmezdi.
Meyvesi çok üst düzey falan değil, 80 milyon voltla Wiper gibi çöpten bir adam anca yeniliyor( EN GÜÇLÜ ATAĞI 200 MİLYON VOLT! ). Kaldıki Wiper gibi adam Enel'i rahatça yakalıyor ve tanklıyor.
Birde Op evrenindeki yıldırımı, gerçekteki gibi sanıyorsunuz bu da var. Dağa taşa kafa atan adamların olduğu evrende Enel'in dandik yıldırımlarının bir olayı yok.
Big Mom'ın en önemli silahı bile ( ZZeus ) Orochi gibi karaktere yıldırımı işlemiyor, gelmişsiniz Enel'e üst düzey çekiyorsunuz birde. Zeus bile Nami'nin boşaltmasıyla böyleyse op evrenindeki yıldırımın bir olayı yok, anca Big Mom yumrukla karışık vuracakki öyle müthiş bir güç çıkacak ortaya.
Enel daha hakiyi bile görmedi üstelik, Skypia Luffy'den gelen darbelerden sonra feleği şaşan adam, darbe gelecek diye şekillerden şekillere giren Enel bu.
Son düzenleme: