Aslında Mihawk'ın boş ve güçsüz bir karakter olduğunu düşünen neredeyse herkes bunu uğradıkları manipülasyon sonucu düşünüyor.
Forumun geneline baktığımız zaman rahatlıkla söyleyebilirim ki Shanks %99 oranında seviliyor.
Bu kadar sevilen bir karakterin ağır fanboyları olduğunu da çok iyi biliyorsunuz.
Zamanında Mihawk ve Shanks'ın düelloları WB'nin bile ilgisini çekecek kadar büyüktü.
Aralarındaki rekabet devam ederken Shanks'ın kolunun kopması sebebiyle malulen de olsa ünvan Mihawk'a kaldı.
Shanks o dönemde Mihawk'ı yenebilecek seviyede olsa kolunun kopmasına falan bakmadan o ünvanı alırdı.
Belki kolu koptuktan sonra direkt Mihawk'ın büyüklüğünü kabullenip aradaki rekabeti bitirmiştir.
Belki de kolu koptuktan sonra ona denk olamadığı için düello anında kaybedip ünvanın o şekilde Mihawk'a geçmesini sağlamıştır.
Bunların hiçbirini bilmiyoruz. Ama ''o dönemde'' kolunu kaybeden Shanks'ı ünvan sahibi Mihawk'ın üstünde görmek acizliktir. Bunu çok iyi biliyorum.
Kızılbaş fanları Shanks'ın sadece 6 yıldır imparator olduğunu öğrenince baya keyiflendi şu sıralar.
Mihawk'ın şuan ünvanı elinde bulundurmasından dolayı ağır bir üzüntü içindeydiler.
Bunun verdiği acıyı da ''o derenin altından çok sular akmış'' ''Shanks kılıç ustası değil'' ''Shanks ünvanı umursamıyor'' gibi acınası bahanelerle geçiştirmeye çalışıyorlar.
Shanks fanboylarının forumda Mihawk nefreti yarattığını düşünmem muhtemelen size komik gelecektir.
Bu forumu nerdeyse seriye başladığım zamandan beri takip ediyorum.
''Mihawk haki bilmiyor'' ''Logia görünce kaçıyor'' gibi bir çok acizlik içeren düşünce gördüm.
Artık nefreti bile aşan bir duruma geldiler cidden.
Bundan dolayı forumu okuyan insanların çoğunda Mihawk'ı aciz görme ve nefret etme durumu oluştu.
Karakterin gücü ve hikayesi gösterilene kadar hakkında tek bir kelime bile konuşmamaya karar aldım.
Ama şuan haterlık yapan herkesin zamanı geldiğinde Mihawk avatarı kullanacağını çok iyi biliyorum.