Biz ihanet edene acımayız. Haketmeyen kimse o kancanın tadına bakmamiştır bu zamana kadar.Arkadaşına el kaldırmıyor reyiz. Croco gibi partnerine zarar vermez. Adamlık bunu gerektirir.
Biz ihanet edene acımayız. Haketmeyen kimse o kancanın tadına bakmamiştır bu zamana kadar.Arkadaşına el kaldırmıyor reyiz. Croco gibi partnerine zarar vermez. Adamlık bunu gerektirir.
Çolak CrocoBiz ihanet edene acımayız. Haketmeyen kimse o kancanın tadına bakmamiştır bu zamana kadar.
Crocodile hangi arkadaşına el kaldırdı ki?Arkadaşına el kaldırmıyor reyiz. Croco gibi partnerine zarar vermez. Adamlık bunu gerektirir.
Baroque worksde partnerler vardı ya. Robin'e el kaldırıyordu namıssız.Crocodile hangi arkadaşına el kaldırdı ki?
Çolak mı çolak kelimesinin anlamına baktın mı hiç?Çolak Croco
Dalga geçmek için değil gerçek olduğu için dedim. Çolak işte.Çolak mı çolak kelimesinin anlamına baktın mı hiç?
Bunun dışında Korsan serisinde elinde kanca olan bir korsana bunun üzerinden laf mı atıyorsun?
Orada suç Robin'de idi. Üstat kendisine yalan söylenince sinirlendi. Kadınlar böyle yalanlar söyleyip erkeklerin gururlarını kırmamalı....Baroque worksde partnerler vardı ya. Robin'e el kaldırıyordu namıssız.
Anliyorum, git şimdi çolak kime denirmiş bir bak. Dalga geçmiyorsan sorun daha fena.:SDalga geçmek için değil gerçek olduğu için dedim. Çolak işte.
Aga beeOrada suç Robin'de idi. Üstat kendisine yalan söylenince sinirlendi. Kadınlar böyle yalanlar söyleyip erkeklerin gururlarını kırmamalı....
Çolak Croco chan ;(Anliyorum, git şimdi çolak kime denirmiş bir bak. Dalga geçmiyorsan sorun daha fena.:S
Ağlamaya devam edebilirsin yaran derin...Aga bee
Çolak Croco chan ;(