Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam işte Water isminin aslı. Muhtemelen "Water D." soyu aslında onlarınki. Trafalgar bir yerden uydurma.
Bütün bunlardan direk çıkıyormuş aslında. Ben niye bu kadar uzun zaman bunu hiç düşünmedim. :hoo:
Rosinante'nin ölümü her şeyi baskıladı herhalde. :bilmem::ühü:
Öyle demiyor yav :/ Water ismim diyor soyadım demiyor. Trafalgar soyadı işte.
Gerçek adı olsa niye saklasın zaten. D. ve Water isimlerinde bir şey var ki saklanıyor. Ah orada işte Law'ın sözünü kesmeselerdi Water ismi hakkında fikrimiz olacaktı.
Water ikinci adı işte soyadı değil. Orasını öyle anladım.

Hayır yahu. Hawkinsin zaten son dövüşte hiç canı yoktu. Sıfır canla daldı lawa. O bölme saldırısı kan almasa da hawkinsi bölebilir. Ki zaten bölmüş. Ama hasar vermiyor. Dövüş gücünü azaltır. Dövüşmeni engeller. Mesela vergo. 2 ye bölündü üst bedeni ile saldırdı. O da gidince dövüşemedi. Kinemon da öyle üst bedeni ile brooka daldı. Law meyvesiz, hawkinsle baş edemezdi. Zaten meyvesine rağmen kan içinde kalmış law. Fakat hawkinsin canı olsa o bölme saldırısı hawkinse zarar vermez. Direkt canlar bölünür. Onlar da ölmediği için bölme saldırısı hiç bir işe yaramaz hawkinste. Canları önce öldürüp, veya hawkinse bölme dışında injektion, elektrik vs gibi saldırılar yapıp canların ölmesini sağlaması lazım lawın. Hawkinste hiç can yoksa çok da ahım şahım bir özelliği kalmıyor. Ama gene de süpernova ve sıfır canla da lawı yaralayabilmiş.
Hawkins'te kan içinde kalmıştı. Law elleri kelepçeli ikende alnından yaralıydı.

Water ikinci adı işte soyadı değil. Orasını öyle anladım.
Bilemem de saklıyor. Kimse bilmiyor o adını da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık