Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wiki sayfasında bile karakterin adı dümdüz Lami olarak geçiyor. Yani Trafalgar Lami bile denilmemiş. Ki Law'un güçlü iradesi ile hastalığa dayanıp, kız kardeşinin kolayca ölmesi bence bunu işaret ediyor. D kandan geliyor, ama her çocuk tam olarak D olmuyor. Tam olanın adına da özellikle D ekliyorlar.
Doğumda h.haki, doğal olay gibi bir şeye mi bağlarlar sence?

Yasopp ile beraber Auguru 3 yaptim ileri için :D

Pizarro da YC2 bekliyorum. Burgess ayisindan bi halt beklemiyorum.
Burgess tayfanın Oven'ı,Daifuku'su falan muhtemelen zaten :D Augur 3.komutan bence de.Yasopp ile eşleşeceği net.Pizarro'da yc2 olabilir,Vasco'da olabilir. :D Teach'in tayfa şu an en zayıf yonko tayfasıdır bana göre.

Burgess tayfanın Oven'ı,Daifuku'su falan muhtemelen zaten :D Augur 3.komutan bence de.Yasopp ile eşleşeceği net.Pizarro'da yc2 olabilir,Vasco'da olabilir. :D Teach'in tayfa şu an en zayıf yonko tayfasıdır bana göre.
Aokijili tayfadansa en güçlü tayfadir :gamyon: Hadi onu ittifak diye saydilar yoksa uff.

Vasco Shot biraz beyinsiz. Pizarro daha bir eski kaptan havası veriyor. Wolf de pek hava yok. Devon ve Pizarro yırtık. Adam yer bunlar

Aokijili tayfadansa en güçlü tayfadir :gamyon: Hadi onu ittifak diye saydilar yoksa uff.

Vasco Shot biraz beyinsiz. Pizarro daha bir eski kaptan havası veriyor. Wolf de pek hava yok. Devon ve Pizarro yırtık. Adam yer bunlar
Aokiji'de varsa en güçlü yonko tayfası olurlar bence de :D Aokiji'nin müttefik olduğunu düşünüyorum ama ben :D Direk ana kadrodan değildir yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık