Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal şekli yani.
Ace, Thatch ve BB ile beraber en güçlü Yonkou tayfasiydi muhtemelen fakat bunların yokluğunda bayağı zayiflamış.

Marco sağ ama diğerleri sıkıntılı şuan. Marco emekli olmuş gibi takiliyor, Jozu'nun bir kol yok, Weevil eski WB korsanlarını dağıtıyor falan...
Weevil wb müttefiklerini dağıtıyor diye biliyorum ana tayfayla daha savaşmamış. Bence 16. komutan Izo bile 9kin seviyesinde biri çıkacak eğer mangada gözükürse ki gözükecek.:D

Üye silindi 1004

Yalnız ben WB korsanları>Akatsuki demiyorum zaten. Akatsuki zaten fazlaca bilinen, fanı olan, karakterleri güçlü bulunan hakkı verilen tipler. Özellikle Itachi gibi biri var aralarında en overrated karakter anime manga tarihinin.

Ben underrated dedim sadece. :/ Çünkü hem çok küçümsenen hem de geri planda kalmış tipler.
Ben de Akatsuki'yle kıyaslamak için demedim zaten. Hani bu anime manga dünyasında ne ekipler var. O kadar ekip arasında bunlar underrated bile olamaz dedim :D

@Sir Crocodile

Ekran süresi almamış olmaları/amirallere shichibukailere karşı izlememiz onları güçsüz yapmıyor. Kaldı ki WB korsanları en güçlü yonko tayfası olarak geçiyor.(One Piece'e en yakın)

Yalnız ben WB korsanları>Akatsuki demiyorum zaten. Akatsuki zaten fazlaca bilinen, fanı olan, karakterleri güçlü bulunan hakkı verilen tipler. Özellikle Itachi gibi biri var aralarında en overrated karakter anime manga tarihinin.

Ben underrated dedim sadece. :/ Çünkü hem çok küçümsenen hem de geri planda kalmış tipler.
WB tayfasının underrated olduğuna katılmıyorum ben.WB'nin tayfası diğer her adamı kendi mevkidaşından 2,3 tık önde görülüyordu ve hala görülüyor.

Gücünü tam olarak bilmesek bile ufak şeyler de olsa gösterdiler. Buna rağmen Yonkou diğer tayfalarına göre zayif kalmişlar gibi...

Yani BB, Ace ve Thatch'ın yokluğu bayağı kötü duruma düşürüyor tayfayı.

MF MVP'si Croc o iş yapıyorken komutanlar tv izliyorlardı.
Nasıl düşürmesin Bigmom tayfasından Cracker'i, Smoothie'yi, Perospero'yu çıkar mesela. (Bak Katakuri'yi bıraktım üstelik)
Kaido'dan Queen'i, Jack'i, X-Drake'i al mesela.

Hemen hemen aynı duruma düşerler.

Weevil wb müttefiklerini dağıtıyor diye biliyorum ana tayfayla daha savaşmamış. Bence 16. komutan Izo bile 9kin seviyesinde biri çıkacak eğer mangada gözükürse ki gözükecek.:D
Müttefikleri hedef aldığını sanmiyorum sadece. Sadece kendini WB'nin oğlu gibi görüyor bu yüzden diğerlerini de hedef almiştir muhtemelen.

Izo hakkinda teoriler var evet ama 16. komutan olayi WB'nin tayfasinda pek geçerli değil. Yani güce göre sıralanmayan bir tayfa o.

@Sir Crocodile

Ekran süresi almamış olmaları/amirallere shichibukailere karşı izlememiz onları güçsüz yapmıyor. Kaldı ki WB korsanları en güçlü yonko tayfası olarak geçiyor.(One Piece'e en yakın)
Bunun en büyük sebebi WB ama onu unutmayalim. Bunun dışında bütün bir tayfa olduğunda durum bu evet. Fakat BAA da gösterilen durumdan ve MF öncesinden çok farkli duruma düşüyor tayfa.

Yani orada gösterilen ilk üçlü Marco, Jozu, BB...

Bir de bunlara Ace gibi potansiyel katiliyor WB ise zirve zaten.

Fakat sonra işler değisiyor. Ace,BB ve Thatch gidiyor WB yaşaniyor falan bu etkiyi kaybediyorlar. Şuan ise görüyoruz ki tayfa BB karşısinda ağır yenilgi aliyor almasi normal ama ağır bir yenilgi alması normal değil.

Croco da bu tayfada bulunmuş mudur? Baya baya yakından tanıyor gibi geliyordu bana.
Evet çok iyi taniyor isimsiz bir korsan olarak takılan BB'den 3. komutan olan Jozu'nun isminden meyvesine kadar sayıyor.
Bunun hakkında bazı teoriler görmüştüm "WB'nin boş olan 2. tümen koltuğunu istemiş vb." diye Wb ile de bu yüzden savaşti diye yazmişlar ama bence tayfadan değildi.

Croc için Mangaka "Luffy gibi denizlerde hızlica yükseldi" diyor. Shichibukai olup gidip WB'ye meydan okuyor buna rağmen bu kadar bilgiye sahip bir şekilde o kadar fazla teori var ki bu konuda...

“ Like the Moon, you are ignorant of the Dawn. If there is one ardent wish that must be fufilled, it will be when nine shadows are cast woven together through twenty years of moonlits nights. Only then shall you understand the radiance of Dawn. ”

Bu yirmi yıl muhabbeti; bir rastlantı mı yoksa altı dan bir şey çıkacak mı? @Aiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık