Eskiden GT'yi açtığımızda ölümüne tartışmalar görürdük, şu an Law'ın gay fanficlerini görüyoruz. Bari Zoro'yu falan seçin :dElbette.
Akainu net bir şekilde geri püskürtmüyor mu? Bana mısın demedi ifadesi doğru değil.Saldırı yönü de bir dahaki görüşümüzde işlenecek.
Adamı Garp yumrukladı, 3 amiralle cebelleşti, Karasakal'la dövüştü bana mısın demedi
Kral haki Beckmann'da çıkacak.
Zoan bire bir dövüşte en iyisi. Marco da bir zoan olarak hem de serinin en iyi 2 zoanından biri olarak saldırı gücü yüksek bir adam. Zoanla kombinleyeceğin en iyi haki türleri de gözlem+silahlanma. Silahlanma ve saldırı yönüyle tekrar göreceğimiz bir Marco amiral seviyesi çıkacaktır. Reise inancım tammm
Gay fanfic?? Laf mı attın şimdi. Bir kere her karakterde oluyor,o.Eskiden GT'yi açtığımızda ölümüne tartışmalar görürdük, şu an Law'ın gay fanficlerini görüyoruz. Bari Zoro'yu falan seçin :d
Onu asıl @Ölüm Cerrahı Law 'a yollamalısın.
Ama sağolasın malum fanartı da hatırlattığın için. Sahiden onu da bi ara avatar yapmam lazım.
Ah ne isterdim öyle bir canon sahne.
Keşke Sengoku, Rosinante'nin mezarının yerini Law'a söyleyeydi.
Genel Tartışma xDGT ne?
Dün ben açtım burda neler neler konuşuluyordu :TEskiden GT'yi açtığımızda ölümüne tartışmalar görürdük, şu an Law'ın gay fanficlerini görüyoruz. Bari Zoro'yu falan seçin :d
Zarar görmedi anlamında bana mısın demedi dedim kanka.Akainu net bir şekilde geri püskürtmüyor mu? Bana mısın demedi ifadesi doğru değil.
Estağfurullah canım, tamamen destekçinizim :dGay fanfic?? Laf mı attın şimdi. Bir kere her karakterde oluyor,o.
Edit: Sengoku ile Corazon muhabbeti bekliyorum ben. Rosa'da o kısım eksik kaldı.
Kapanışı da sen yaparsın artıkDün ben açtım burda neler neler konuşuluyordu :T
Eskiden GT'yi açtığımızda ölümüne tartışmalar görürdük, şu an Law'ın gay fanficlerini görüyoruz. Bari Zoro'yu falan seçin :d
Burada mı yani?Genel Tartışma xD