WB hastalıktan yerinden zor kıpırdarken, Garp keyfi için oturuyorduMarineford'daki Oyajiye verilen handikabı Garp'a ver yürüyemez
WB hastalıktan yerinden zor kıpırdarken, Garp keyfi için oturuyorduMarineford'daki Oyajiye verilen handikabı Garp'a ver yürüyemez
O haliyle bile Akainu'yu gömdü sen de haklısınWB hastalıktan yerinden zor kıpırdarken, Garp keyfi için oturuyordu
Garp kendine hakim olmasa tekleyip geçerdi Aka'yıO haliyle bile Akainu'yu gömdü sen de haklısın
Ah bu ne doğru.WB hastalıktan yerinden zor kıpırdarken, Garp keyfi için oturuyordu
Öyle deme oyaji’nin sadık kulu. Biz sadıklar merhametli olmak zorundayız squardo bile kılıç soktuktan sonra affedildi biz de affetmeliyiz.Ya bırak ne canım diyorsun şunlara. Hain bunlar.
Açılmıyor ama ;(
Öyle diyeni de kaale alınmaz ki aydenim:/Yav benim lafimi WB 3 amiral tekler diyenlerle bir tut
Yok yav seviyorum keratayı :dÖyle deme oyaji’nin sadık kulu. Biz sadıklar merhametli olmak zorundayız squardo bile kılıç soktuktan sonra affedildi biz de affetmeliyiz.
Öyle diyeni de kaale alınmaz ki aydenim:/
Garp daha Burgess'ı tekliyemiyor Akainu'yu rüyasında bile tekleyemez.Garp kendine hakim olmasa tekleyip geçerdi Aka'yı
Benim canım cigerim Akainuya neler diyorlar Historya-chan. Onlara da tepki ver. Neyse Garp ile beraber biraz motive oldum.Öyle diyeni de kaale alınmaz ki aydenim:/
Amiral fanboyuBenim canım cigerim Akainuya neler diyorlar Historya-chan. Onlara da tepki ver. Neyse Garp ile beraber biraz motive oldum.