Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüzüne yumruk atmış ağzından kan fışkırmış. Gama'dan öncesiyle ne alakası var? Dof'un yüzüne aynı yumruğu atsa kan çıkmayacak sanki. Haterlığın şeyini çıkardın :hhh:
Gamma adamın organları mahvetti öncesinin ne alakası mı var ? Biri sana bıçak sokup içinden çevirse ondan önceki halinle, bıçak yedikten sonraki halin bir mi olacak ? Ne güzel İstanbul be :oleyo2:

@kekomancer sahneler ortada, çizim şekilleri ortada, bence de Akainu çok çok güçlü bir adam ama o sahne artık p.ç olmuştur :bilmem:

Gamma adamın organları mahvetti öncesinin ne alakası mı var ? Biri sana bıçak sokup içinden çevirse ondan önceki halinle, bıçak yedikten sonraki halin bir mi olacak ? Ne güzel İstanbul be :oleyo2:

@kekomancer sahneler ortada, çizim şekilleri ortada, bence de Akainu çok çok güçlü bir adam ama o sahne artık p.ç olmuştur :bilmem:
Saka ve hype ile ilgli ilk aklıma gelen sahne olduğu için attım. Yoksa evet, çok sular geçti oralardan.........................
Hangi nedenden dolayi vasifsiz dedin ki?
Observer modda takıldığı için. Saka veya Kizaru orada olsa adada korsan veya devrimci namına kimse kalmazdı.

İç organları kızardı da g4ten dayak yemiyor burada Doflamingo g2,g3 kullanmayan Dof'tan yedi diyorum işte.Doffy base Luffy'yi hiç Kata'nın,Cracker'ın ezdiği gibi ezemedi zaten.
Al bunu kardeşinin yardımı olmadan Luffy'i delemeyen Kata ile karşılaştır bak bakalım Gamma yememiş Dof ezmiş mi ezmemiş mi xD

10 saniyede hediyelik paket yapmış :hhh:

Observer modda takıldığı için. Saka veya Kizaru orada olsa adada korsan veya devrimci namına kimse kalmazdı.
Anladim.Gorunen olarak Amirallik hareketine ters olan bir şey yapmış olabilir ama tam olarak amiralligi sorgulanabilir gelmiyor bana.

Bu kana susamışlarin Doffy ve insanlarida oldurmeyecegini dusunmuyor degilim :D

Üye silindi 1004

Bak hala aynı kafa. Dof sapasağlamken Luffy'i ezdi mi? Ezmedi. Luffy o yumruğu sağlam Dof'a atsa yine kan çıkarırdı. Herifin yüzüne yumruk atıyor gamma da gamma diyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık