Don Krieg Big Mom’ın damat adaylarından biri çıksaydı keşke. Sanji ile Krieg’e çifte düğün yaparlarken Gin bizimkine yardım ederdi falan. G*rma senaryosundan iyidir.Gin ileride karşımıza çıkar mı sizce? Karaktersiz,boş biri değildi bana göre.
Don Krieg Big Mom’ın damat adaylarından biri çıksaydı keşke. Sanji ile Krieg’e çifte düğün yaparlarken Gin bizimkine yardım ederdi falan. G*rma senaryosundan iyidir.Gin ileride karşımıza çıkar mı sizce? Karaktersiz,boş biri değildi bana göre.
Daha iyi olurdu evet, belki de çıkabilir başka bir arcta başka şekilde. Tekrar görmek istediğim karakterlerden biri.Don Krieg Big Mom’ın damat adaylarından biri çıksaydı keşke. Sanji ile Krieg’e çifte düğün yaparlarken Gin bizimkine yardım ederdi falan. G*rma senaryosundan iyidir.
O tanıştıklarında var olan bir şey olduğundan normal ama adam eğitim aldı gitti geldi kimse sormayınca garip oluyor.Şimdi kimsenin Luffy'ye "Gözünün altındaki yara ne ayak koçum?" diye sorduğunu da sanmıyorum. O yüzden sormamaları normal geliyor. Belki de "Eğitim aşkına gözünü vermiş helal be" diye düşünüp geçiştirmişlerdir.
Oda bir gecede süpernovaları çizeceğim derken birini afet çizmiş doğal afet. Eli ne güzel de böyle çizmeye kaymış.@traokun
Youtube'da Rosinante-Law videolarını izlerken, Law tribute diye buna denk geldim. Pek bakmadım ben, beyimizin cılcıbıl fotoları falan var, senin belki hoşuna gider.
Ama kendini hazırla, aşka gelmen garanti.
Bir gece de mi çizmiş süpernovaları?Oda bir gecede süpernovaları çizeceğim derken birini afet çizmiş doğal afet. Eli ne güzel de böyle çizmeye kaymış.
Bir kızı etkilemek istiyorsanız Law olun.
Röportaj'da söylüyor olması lazım. Bir gecede çizmiş gerçekten.Bir gece de mi çizmiş süpernovaları?
İnternetten rastgele mi seçmiş ünlüleri de?
Ülkeleri falan.
Tek başına Yonkou tayfasına yürüyor da Wano'ya mı gidemiyor? Arkasında binlerce denizci ve amiral varken atar yapması övgü sebebi mi? Coby o zaman en yürekli insan bu serideki, tek başına atar yapan adama atar yaptı.Yeterli adam gücü yok diyor oraya gönderecek. Bahsettiğin adam Teach ve tayfasına tek başına giden bir adam.
Kendisi Filo Amiral'i. Sahaya kolay kolay çıkamaz... Ayrıca bölümde Akainu'nun duruma sitemi gösterilmiş. Tam da zamanını buldular bunca karışık zamanda diye. Belli ki Wano haricinde de işleri var. Bölümü herhalde tam okumadın.Tek başına Yonkou tayfasına yürüyor da Wano'ya mı gidemiyor? Arkasında binlerce denizci ve amiral varken atar yapması övgü sebebi mi? Coby o zaman en yürekli insan bu serideki, tek başına atar yapan adama atar yaptı.
Mihawk korsan mı ki lütfen Vivrelerde rengi falan da farkliydi ahxbshznahdBi aralar Mihawk korsan değil diye bi argüman vardı. Kim demişti onu la, bi ara ben bile demiş olabilirim :S nerdeydi acaba o :S