Eski amiraller daha güçlüymüş gibi duruyor.Tam cümleyi hatırlamıyorum ama " Hiç çıkar yol bulunmazken gemisindeki askerlerin burnu kanamadan engelleri aşar. " gibi bir övgü gelmişti Wb'den. Zaten neyine hatırlayacaksam Mf tiyatrosu işte.
Eski amiraller daha güçlüymüş gibi duruyor.Tam cümleyi hatırlamıyorum ama " Hiç çıkar yol bulunmazken gemisindeki askerlerin burnu kanamadan engelleri aşar. " gibi bir övgü gelmişti Wb'den. Zaten neyine hatırlayacaksam Mf tiyatrosu işte.
Bana kalırsa şöyle bir durum var: Denizci yetiştiren kişiler haki eğitimi veriyor, özel teknikler veriyor vs bunlar iyi. Sonra meyve veriyorlar potansiyel gördüklerine. Meyve de o potansiyelleri kısıtlıyor. Kuzan, Akainu ve muhtemelen Kizaru da koramiralken meyveliler. Ohara'da Kuzan ve Sakazuki de meyve vardı sanki. Yani ne gereği var? Biraz daha pişsinler sonra ver meyveyi. Meyve dediğin güç derya deniz zaten. Meyveden sonra tek yaptıkları k.haki ile darbe almamak oluyor. Eskilerin bu yönüyle daha avantajlı olduklarını düşünüyorum.Eski amiraller daha güçlüymüş gibi duruyor.
Luffy'yi dövmekten yorulunca "Uzun zamandır bu kadar güzel dayak atma imkanım olmamıştı. Dövmeye doydum, sağolasın. Bu yüzden gitmene izin veriyorum." demiştir kendisi.Demin canım çekti gittim Luffy vs Katakuri'yi yine okudum. Biraz Katakuri övelim.
Valla başta ne güzel dinlene dinlene dövüyordu.Luffy'yi dövmekten yorulunca "Uzun zamandır bu kadar güzel dayak atma imkanım olmamıştı. Dövmeye doydum, sağolasın. Bu yüzden gitmene izin veriyorum." demiştir kendisi.
Sadece dinlene dinlene dövse gene iyi, bir ara gitti yemek yedi falan.Valla başta ne güzel dinlene dinlene dövüyordu.
Kaido ile Linlin sürekli dövüşüyorlarmış Kata zamanında muhtemelen King'i tokatladı.Demin canım çekti gittim Luffy vs Katakuri'yi yine okudum. Biraz Katakuri övelim.
Kaido ve Linlin teke tek atmış da olabilir. Ama "Luffy'ye kadar yenilmedi." sıfatı olduğundan eğer ikisi dövüştüyse Katakuri'nin yendiği kesindir.Kaido ile Linlin sürekli dövüşüyorlarmış Kata zamanında muhtemelen King'i tokatladı.
Doğru. Sengoku'da Buda var mesela. Bir zoan olduğu için logia kadar tembelleştirmese de Garp'ın arkasında kalmasına yol açmış olabilir.Bana kalırsa şöyle bir durum var: Denizci yetiştiren kişiler haki eğitimi veriyor, özel teknikler veriyor vs bunlar iyi. Sonra meyve veriyorlar potansiyel gördüklerine. Meyve de o potansiyelleri kısıtlıyor. Kuzan, Akainu ve muhtemelen Kizaru da koramiralken meyveliler. Ohara'da Kuzan ve Sakazuki de meyve vardı sanki. Yani ne gereği var? Biraz daha pişsinler sonra ver meyveyi. Meyve dediğin güç derya deniz zaten. Meyveden sonra tek yaptıkları k.haki ile darbe almamak oluyor. Eskilerin bu yönüyle daha avantajlı olduklarını düşünüyorum.
Eğer işin içine tayfalarda katıldıysa seninde dediğin gibi Kata'nın küsküyü verdiği kesin.Oven Kata'nın yenilmezlik rekoru olduğunu söylüyor zaten.Kaido ve Linlin teke tek atmış da olabilir. Ama "Luffy'ye kadar yenilmedi." sıfatı olduğundan eğer ikisi dövüştüyse Katakuri'nin yendiği kesindir.