Uzun yaşayan kadın bir D var mı? Aklıma gelmedi nedense hiç...
Kaç tane biliyoruz ki? Aklıma bir tek Ace'nin annesi geldi.Uzun yaşayan kadın bir D var mı? Aklıma gelmedi nedense hiç...
Sorma ben de kaçırdığım var mı diye düşünerekten bir yoklayayım dedim. Acaba bunların kadınlarında mı bir sorun var?Kaç tane biliyoruz ki? Aklıma bir tek Ace'nin annesi geldi.
Eşleri D olmak zorunda değil ya. Belki değillerdir.Sorma ben de kaçırdığım var mı diye düşünerekten bir yoklayayım dedim. Acaba bunların kadınlarında mı bir sorun var?
Garp ve Doragon'un eşleri hakkında 0 bilgi olması falan bir acaba dedirtiyor.
Tabii ki değiller. Yaşayan D bir kadın olup/olmaması üzerinden bir şeyler düşünüyordum daha çok. Bakalım nasıl bağlayacak Oda.Eşleri D olmak zorunda değil ya. Belki değillerdir.
Vardır herhalde ya. Bakalım.Tabii ki değiller. Yaşayan D bir kadın olup/olmaması üzerinden bir şeyler düşünüyordum daha çok. Bakalım nasıl bağlayacak Oda.
Ben de ilk üçe şu an bunları koyuyorum ama sıralama yapamam herhalde aralarında.Serinin zirve üçlüsü artık Garp, Roger, WB değil; Garp, Roger, Rocks'tur.
Güç dengesi de şöyle:
Garp>=Rocks>=Roger
Garp 100
Rocks 99
Roger 98
Miçolarla kaptanları karıştırmayalım artık.Ben de ilk üçe şu an bunları koyuyorum ama sıralama yapamam herhalde aralarında.