Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksine en düşük k.hakili amiral çıkacak kendisi. Hem müthiş k.haki hem de ışık hızı olursa Akainu'yu bile çok fena tokatlar.
Mümkün değil bana göre.Kizaru muhtemelen dayanıklı değil o kadar.Mangakanın bu kadar hızlı bir adamı aşırı dayanıklı yapacağını sanmıyorum.Kizaru'ya vurmak sıkıntıdır diye düşünüyorum ben.

@Millennium Wizard
Aka'nın kesilmesi şeklindeki ifadem yanlış olmuş. Orada gerçek bedeninin kesilmediğinden ancak hakinin de kullanıldığının farkında olabileceğinden bahsetmek istemiştim. Sadece gerçek bedenine ulaşmaya yetmemiştir diyeyim. Ben de Kuzan'da bekliyorum. Kizaru'da varsa bile herif gevşekliğinden birşeye odaklanamıyor. Mangada gösterdiğini düşünmüyorum.

Bu arada çoğu ödüller sembolik bana kalırsa.Urogue'nin ödülü 108 milyon,Ace'in 550 milyon Roger'ın 5 milyar 500 milyon,Zoro ve Sanji'nin ödülleri 320 ve 330 Queen ve King'in 1.320 ve 1.330 çıkacak bana göre,Luffy'nin bir kapakta üzerinde 56 sayısı var Kata'nın ödülü 1.057.Roger'ın ödülünün WB'den 500 milyon fazla çıkması çok bir şey ifade etmiyor bana göre.Asıl korkunç olan Shanks'ın ödülü bana kalırsa.Ki ödül zaten tam olarak gücü göstermez.

Vallahi yemin ediyorum, yemeğimde bulacağım kıl neyse BeyazBıyık OP'ta budur.
Bu adam ailesini o kadar önemsiyorsa Teach aşçıyı öldürüp gittikten sonra Ace'in Teach'in peşinden gitmesini neden istemedi? Hiç değilse yanında birkaç kişi de göndereydi. Götü boklu Koby bile kimin ne kadar güçlü olduğunu anlayabiliyor. Bu adam yıllardır yanında Ace'e ''Ace bu adam seni atıştırmalık olarak yer gitme veya yanına Marco'yu al'' dememiş biri.

O kadar aileci ise bu adam ne diye korsan olmuş. Zaten çok güçlü denizcilere katılmak isteseydi katılırdı, çocuklarını da katardı. Hayır, denizlerde hüküm sürüp milleti ezip gücünü kanıtlayıp çaldıklarıyla zevküsefa sürmek istedi. Roger belli ki bir amaç uğruna yola çıkmış, Linlin dengesizlikleri olsa da herkesin yaşayabileceği bir yer hayal etmiş; BeyazBıyık ve Kaido ise aynı kefede.

Aile imiş. Yesinler onun ailesini. Zaten tahminen ailesiz gençleri etrafında topluyordur. 'Evladım ol' sözünde bile kendini yüceltme amacı görülmektedir. Yani BeyazBıyık'ın tek amacı vardı, belki kendi kendine bile yalan söyleyip ''ailem olsun'' diyordu fakat istediği tek şey yüceltilmekti. Onun hayali buydu. Sürekli böbürlenmesinin ve millete 'baba' de bana demesinin altında yatan sebep, tanrı gibi olmayı istemesiydi.

Bu adam ailesini o kadar önemsiyorsa Teach aşçıyı öldürüp gittikten sonra Ace'in Teach'in peşinden gitmesini neden istemedi? Hiç değilse yanında birkaç kişi de göndereydi. Götü boklu Koby bile kimin ne kadar güçlü olduğunu anlayabiliyor. Bu adam yıllardır yanında Ace'e ''Ace bu adam seni atıştırmalık olarak yer gitme veya yanına Marco'yu al'' dememiş biri.

O kadar aileci ise bu adam ne diye korsan olmuş. Zaten çok güçlü denizcilere katılmak isteseydi katılırdı, çocuklarını da katardı. Hayır, denizlerde hüküm sürüp milleti ezip gücünü kanıtlayıp çaldıklarıyla zevküsefa sürmek istedi. Roger belli ki bir amaç uğruna yola çıkmış, Linlin dengesizlikleri olsa da herkesin yaşayabileceği bir yer hayal etmiş; BeyazBıyık ve Kaido ise aynı kefede.

Aile imiş. Yesinler onun ailesini. Zaten tahminen ailesiz gençleri etrafında topluyordur. 'Evladım ol' sözünde bile kendini yüceltme amacı görülmektedir. Yani BeyazBıyık'ın tek amacı vardı, belki kendi kendine bile yalan söyleyip ''ailem olsun'' diyordu fakat istediği tek şey yüceltilmekti. Onun hayali buydu. Sürekli böbürlenmesinin ve millete 'baba' de bana demesinin altında yatan sebep, tanrı gibi olmayı istemesiydi.
Ya zaten mangakanın ''iyi korsanlar'' olarak göstermeye çalıştığı Shanks ve WB'yi kurcalayınca bu adamların o kadar iyi çıkmaması lazım.Bu adamların kendilerine ait adaları var.Bu adaları nasıl ele geçirdiler ? Sürekli zulüm altındaki adaları mı kurtardılar ? Hiç mi zorla ele geçirdikleri ada yok ? Hiç mi masumun canını yakmadılar ? Sürekli amme hizmeti mi yaptılar ?

Geçen Marco'nun çıktığı bölüme baktım.WB bu köye kara para yardımı yapıyordu diyordu.O kara para lafı bile bence fikir veriyor.Hatta bunun üstüne Neko ''Bu dünyada temiz ve kara para arasında fark yok'' tarzı bir şey diyordu.Oda sanki WB'nin kötü tarafını bu replikle gizlemeye çalışmış gibi hissetmiştim.

Tanrı gibi olmayı istiyordu derken abartmışsın ama.WB'de böyle bi izlenim yoktu.İşin altında daha çok ego tatmini olabilir.

Ha yinede bunları yazsam da WB için mfde çizilen baba figürü bence cidden çok iyiydi.Baya hayran olmuştum ben.Dediğim gibi işin içinde ego tatmini olsa bile WB'de bu çok kötü bi anlamda değil.Adam babacan tavrını gerçekten iyi gösteriyordu.Ama işte arka planı düşününce Oda'nın göstermeye çalıştığı kadar iyi niyetli bir insan çıkmıyor gibi.

Marco'nun Beyazbıyık hakkındaki bir sözünü çoğu kişi dikkate almadı. Marco Beyazbıyık için kara parayı köye gönderiyordu dedi. Çoğunluğun hayal ettiği gibi Beyazbıyık iyilik meleği değil.

Vız çevirisine göre Dragon Luffy'yi gördüğünü söylemiş. Yani oğlu Dragon ile kısa süre önce buluşmuş olmaları gerek. Neden, nerede ve ne şekilde?

Marco'nun Beyazbıyık hakkındaki bir sözünü çoğu kişi dikkate almadı. Marco Beyazbıyık için kara parayı köye gönderiyordu dedi. Çoğunluğun hayal ettiği gibi Beyazbıyık iyilik meleği değil.
Ben kimsenin iyilik meleği dediğini görmedim. Öte yandan gayet duruşlu, belli değerleri olan biriydi. Durduk yere birini öldürecek, bir şehri yağmalayacak biri izlenimi vermedi bana.

Uzun uzun hiç tartışmayacağım. Hiçbir yazdığına katılmıyorum ama son kısımda iyice saçmalamışsın. WB kendisi oğlum diye çağırıyor o kadar. Yüceltilmekle de alakası yok bu durumun. Yüceltilmek isteseydi KK olmak isterdi.

Çok basit; çünkü Ace yami yamiye yeniliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık