Kaido oden çorbası yapmış ondan :SOden'in Kaido'ya yenildiği kesin mi ?
Kaido oden çorbası yapmış ondan :SOden'in Kaido'ya yenildiği kesin mi ?
Kesin gibi. Ancak Kaido bile Wano'yu hemen ele geçirememiş. Oden'e oyun oynamasalardı ve tüm Wano ordusunu karşısına alsa Kaido kazanabilir miydi merak ediyorum.Oden'in Kaido'ya yenildiği kesin mi ?
Arkadan iş çevirerek. Xd Adam kılıçlarını bırakacak zaman bile bulmuş. Savunmasız bir şekilde gidiyor. :/Kaido oden çorbası yapmış ondan :S
Reis bilgiler biraz havada gibi, bir dövüşme olmuş ama benim anladığım çorba olayı daha sonra oluyor herhalde.Kaido oden çorbası yapmış ondan :S
İlginç, o kadar bölüm geçti ama bu olayda bile kesinlik var mı yok mu bilmiyoruz xDKesin gibi. Ancak Kaido bile Wano'yu hemen ele geçirememiş. Oden'e oyun oynamasalardı ve tüm Wano ordusunu karşısına alsa Kaido kazanabilir miydi merak ediyorum.
O kadarını hatırlamıyorum :SReis bilgiler biraz havada gibi, bir dövüşme olmuş ama benim anladığım çorba olayı daha sonra oluyor herhalde.
İlginç, o kadar bölüm geçti ama bu olayda bile kesinlik var mı yok mu bilmiyoruz xD
Çok üzülüyorum sana, Wano gibi eşsiz bir arcın detaylarını hatırlayamıyorsun, her yer yıkılıyor Wano'daO kadarını hatırlamıyorum :S
Okumadım ki arkı Sadece bazı spoilerlara baktım.Çok üzülüyorum sana, Wano gibi eşsiz bir arcın detaylarını hatırlayamıyorsun, her yer yıkılıyor Wano'da
Şekil ark, oku şekil görOkumadım ki arkı Sadece bazı spoilerlara baktım.
Gerçi kaybetse direk idam ederlerdi. Adam kılıcını falan hangi ara emanet edecek? Belki de Kaido'yu ilk denemesinde geri püskürtmüş olabilir. Sonradan Kaido, Orochi ile idam planını yapmıştır. Kin'emon'nun konuşmasından ben Oden'e karşı kirli oynadıklarını anladım. :/Reis bilgiler biraz havada gibi, bir dövüşme olmuş ama benim anladığım çorba olayı daha sonra oluyor herhalde.
İlginç, o kadar bölüm geçti ama bu olayda bile kesinlik var mı yok mu bilmiyoruz xD
He Shutenmaru, Kyoshiro falan çok şekilŞekil ark, oku şekil gör