O varken de yazıyordum bir şey değişmiyor Gerçi o ne ara ban yedi yahu ?DnS banlanınca tabi istediğin gibi yazıyorsun.
O varken de yazıyordum bir şey değişmiyor Gerçi o ne ara ban yedi yahu ?DnS banlanınca tabi istediğin gibi yazıyorsun.
1 hafta filan oldu sanırım. Gözüm yollarda kaldı.O varken de yazıyordum bir şey değişmiyor Gerçi o ne ara ban yedi yahu ?
Bak sen yazınca aklıma geldi. Bu demesin son pone bizde veya son ponenin bir resmî kopyası bende diye. Böylece son pone bulunmuş olur. Ki wb pone için mantıklı adam.Marco'nun Luffy'e iletilmesini istediği mesaj açıklandı mı ?
Ben mantık çerçevesinde mangayı yorumlarım, forumun çoğunluğunun ne düşündüğü umrumda değil. Cracker'ı yardımla aldı. Yardım olmasaydı alamazdı demiyorum tabi, çok daha bitap düşerdi. Dövüş halihazırda tüm gece sürmüşken, kim bilir daha ne kadar devam ederdi. Zaten seni Doffy ve Cracker'ın rakip olarak kolaylığı hakkındaki yorumun üzerine alıntıladım. Luffy vs Kata umrumda değil. Cracker vs sinin kolay geçmediğini savunuyorum. Nami'nin yardımına rağmen tüm gece süren bir dövüş kolay olamaz. Argüman olarak ortaya koyduğun hiçbir şey yok. Cracker neden Doffy'den kolay bir rakip, bu konuda argüman bekliyorum.Cracker dövüşünden çıkıp katakuri dövüşüne girdi, katakurinin yonkou sağ kolu olduğunu ve herkese göre crackerdan üstte konumlanmış bir karakter olduğunu herkes kabul eder sanırım. Nami'nin dövüşe etkisi luffy'nin yorulmadan çıkmasını sağlamak oldu. Nami olmasa Luffy Cracker'ı alabilir miydi diye konu aç istersen gelen linci izle
Wb ezmiş.
Gencecik bir beyazsakal rakipsizdir.
Kaido fazla güçsüz çizilmiş, beğenmedim.
Hakikaten WB de karizma tavan yapmış.Odanın aklına niye gelmez ki böyle şeyler.Yap işte WB ile Kaido nun efsanevi savaşı diye filmi. Kim izlemez ki? Hatta Roger ve WBGencecik bir beyazsakal rakipsizdir.
Wb karşısında herkes güçsüzdür.Kaido fazla güçsüz çizilmiş, beğenmedim.