Şeyi güzel yazmış. Plot armor öyleydi ki kılıçlar terlikle durduruldu. Haksız mı yani adam?La bşr gidin başımdan
Şeyi güzel yazmış. Plot armor öyleydi ki kılıçlar terlikle durduruldu. Haksız mı yani adam?La bşr gidin başımdan
Yahu Wci ark zamanları Big momı Luffye yerdirmiyor muydun sen ? Ne ile alacaktı g37 ile mi ?Benim g4 ile Big Mom'ı aldırdığım bir yorumumu bulamazsın, sallamasyon konuşmayalım lütfen.
Görmedim ama Patlama meyvesi çok op'dir jojoda vardı böyle bir villian.Epeydir meyvelere bakmıyordum. Güzel filler meyveler çıkmış.
Yoğurma Meyvesi (Kone Kone no Mi): Bir insanı başka bir insana dönüştürüyor.
Nitrogliserin Meyvesi (Nito Nito no Mi): Nitrogliserin üretmeye olanak sağlıyor.
Şey Meyvesi (Mono Mono no Mi): Her şeyi klonlama gücü veriyor.
Vurma Meyvesi (Ute Ute no Mi): Her şeyi silaha dönüştürme gücü veriyor.
Isı Dalgası Meyvesi (Nepa Nepa no Mi): Etrafına ısı dalgaları yollama gücü veriyor.
Yağ Meyvesi (Pocha Pocha no Mi): Dokunduğu kişinin şişmanlamasını sağlıyor.
Patlama Meyvesi (Basu Basu no Mi): Dokunduğu her şeyi bombaya çevirme gücü veriyor.
Ben iddiayı Big Mom inmez diye söylediydim la. Yonkou indirmesi için de yeni tekniklerin yanı sıra hakiside çok gelişmeliydi diye dediğimi hatırlıyorum.Yahu Wci ark zamanları Big momı Luffye yerdirmiyor muydun sen ? Ne ile alacaktı g37 ile mi ?
Nasıl bir teşkilatsınız la siz G4 ile Luffye yonkou aldıran Luffy fanı kim ? Çıksın ortayaBen iddiayı Big Mom inmez diye söylediydim la. Yonkou indirmesi için de yeni tekniklerin yanı sıra hakiside çok gelişmeliydi diye dediğimi hatırlıyorum.
Temelinde g4 ile alacak yine g4 içinde bir teknik çıkarsa. Hangi fandaşım dediyse teknik açıdan çok da yanılmamış olacak.Nasıl bir teşkilatsınız la siz G4 ile Luffye yonkou aldıran Luffy fanı kim ? Çıksın ortaya
Olum ben net sen dedin diye hatırlıyorum ya.Şimdi gidip eski yorumları tarayacağım ama üşengeçliğim hayatta izin vermez Neyse öyle bir şey yokmuş gibi davranalım.Temelinde g4 ile alacak yine g4 içinde bir teknik çıkarsa. Hangi fandaşım dediyse teknik açıdan çok da yanılmamış olacak.
Hakidir o haki. xdŞeyi güzel yazmış. Plot armor öyleydi ki kılıçlar terlikle durduruldu. Haksız mı yani adam?
Ya sen ne ona bakıyorsun, adam Luffy ile Dof vs atarken Luffy'nin serideki herkese karşı şansı var diyordu. Hasan kabul et işte sen söyledin bunu daOlum ben net sen dedin diye hatırlıyorum ya.Şimdi gidip eski yorumları tarayacağım ama üşengeçliğim hayatta izin vermez Neyse öyle bir şey yokmuş gibi davranalım.
Alpamis g4 ile yonkou aldırıyordu. Hatta g4 ile bigmomı koka yapmaya zorladı vs diyenler de vardı. Alpamis de 1 vs 1 de luffye şans veriyordu bigmom karşısında. Ama aralarında dövüş olmaz falan diyordu. Arşiv unutmaz Bigmom düşer mi konusunda kendisinin yorumlarını görebilirsinOlum ben net sen dedin diye hatırlıyorum ya.Şimdi gidip eski yorumları tarayacağım ama üşengeçliğim hayatta izin vermez Neyse öyle bir şey yokmuş gibi davranalım.