Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vista felan Akainu'ya saldırınca ''haki kullanıcıları ha?'' diyordu zaten.
2 yıl önce koka olayının pek geçmediğini göstermek için attım resmi hani MF'de koka görmedik ya aslında ODA çizmemiş anlamında. 2 yıl sonra da çizmediği yerler var mesela Sanji'de hiç bir zaman koka göstermedi ama b.hakisi var. Genelde hep b.haki ayrı kokada onun gelişmiş bir tekniği ayrı demeye getiriyorlardı ondan.

2 yıl önce koka olayının pek geçmediğini göstermek için attım resmi hani MF'de koka görmedik ya aslında ODA çizmemiş anlamında. 2 yıl sonra da çizmediği yerler var mesela Sanji'de hiç bir zaman koka göstermedi ama b.hakisi var. Genelde hep b.haki ayrı kokada onun gelişmiş bir tekniği ayrı demeye getiriyorlardı ondan.
Öyle zaten. Koka olmadan da silahlanma hakisi kullanabiliyorsun. :/

Coby-Hancock tartışmalarını gördükçe yüreğim sızlıyor. Dayanamıyorum artık. Yapmayın olm lan gözünüzü seveyim yapmayın lan. :(

Bu manga sayfasını her gördüğüm de aha Shichileri güçlerine göre sıralamışlar derim ve hala daha öyle düşünüyorum.
Kesinlikle. Sadece Law artık daha güçlenmiş olabilir ve diğer yandan Weevil'dan bahsedilemeyeceği için yeri belli değil diyebiliriz.

Ama bu sayfanın ait olduğu 700. bölümün geçtiği zaman dilimi için konuşursak evet, bence de bu sıralama o 6 shichinin güç sıralaması.

Bi keresinde de beyinsiz demişlerdi.Yemediğimiz hakaret kalmadı.:D
Oda'nın çok iyi bir evren kurduğuna ve seride kaliteli karakterler olduğuna katılıyorum ama işleyişini hiç sevmiyorum.Bir de üstüne sırf gizem için mantık hataları yapınca hepten soğuyorum.Ama inşallah iyi bitirir ya ne diyelim.
Yavaş yavaş işleyip hata yapacağına, son bölümlerde olduğu gibi; hızlıca geçiştirip hata yapmasını tercih ederim. Başka türlü bitmeyecek. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık