Kizaru’nun ne çok seveni varmış.Bence opun en itici karakterlerinde ilk 5’e oynar.
Doğru söze ne denir.Teach,Akainu,Kizaru iticilikte kafa kafaya gider çok net bir şekilde bana göre.Kizaru’nun ne çok seveni varmış.Bence opun en itici karakterlerinde ilk 5’e oynar.
Aynen Teach’te öyle.Ama Aka sevdiğim tek amiral.Onuda meyvesi ve hayvanlığından dolayı seviyorum.:/Doğru söze ne denir.Teach,Akainu,Kizaru iticilikte kafa kafaya gider çok net bir şekilde bana göre.
Marco nun buna yaptığını biri Zoro ya yapsa beş paralık oldu derler. Jozunun slash durdurup Mihawkı bir yere fırlattığını düşünsene abovKizaru’nun ne çok seveni varmış.Bence opun en itici karakterlerinde ilk 5’e oynar.
Güzel bakış açısı beğendim.Jozu sadece slashı durdurunca bile Mihawk'ın itibarını toplayamadık bide bi yerlere fırlatılsa ohoo düşünemiyorum.Lanet olsun bağzı şeyler...Marco nun buna yaptığını biri Zoro ya yapsa beş paralık oldu derler. Jozunun slah durdurup Mihawkı bir yere fırlattığını düşünsene abov
Wanolular'ın hepsi aynı kafada demek ki.Eğer bir şey kaçırmıyorsam ve Sürpriz olmaz ise; Wano da kadın Samuray yok sanırım. Ve bu da Koushirou'nun, Kuina'ya tutumunun nedenini de göstermiş olur, çünkü Kuina; "Babam kadınların kılıç ustası olamayacağını söylüyor diyordu".
Bir de Kılıç ustaları seride yükselirken, şöyle şunu da şuraya bırakayım. Zoro'nun nasıl bir canavara dönüşeceğini anlayın
Gelmiş Geçmiş En iyisi!
Aynen öyle. Erkek egemenliği kafası var adamlarda işteWanolular'ın hepsi aynı kafada demek ki.
Ah be, Kuina yaşasaydı da, kadın samuray nasıl olurmuş; gösterseydi.Aynen öyle. Erkek egemenliği kafası var adamlarda işte