Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Denklikle nalaka yahu .s
Ne mi alaka? Kaido, Dof'a emir verebiliyor. Ortak olsalar beraber karar alırlar. Big Mom'a emir vermeye kalksa Kaido, curcuna çıkar. Ortaklar beraber karar alıp beraber çalışır. Dof, Kaido'nun emirlerini yerine getiriyordu. Kaido, Dof'a istediğini yaptırabilirdi üstüymüş gibi.

Abartılacak bir şey yok bana göre. Luffy her dövüşünde yardım alıyor, diğer rakipler gayrimeşru çocuk mu? Mesela Dof çok daha handikapla savaştı, ama herkes Dof dayak yedi edebiyatı yapıyor arkasını kurcalamadan.
Dof daha çok handikaplı nasıl savaşıyor hocam :D Kata kendisini deşip 3 saat daha dövüşüyor.32 dakikası da Snakeman'e karşı.Kata kendini delip g4 ile dövüşebiliyorsa pekala Dof'da g4 e karşı dövüşebilmeliydi ama yapamadı.Çünkü gücü yok.

Dof daha çok handikaplı nasıl savaşıyor hocam :D Kata kendisini deşip 3 saat daha dövüşüyor.32 dakikası da Snakeman'e karşı.Kata kendini delip g4 ile dövüşebiliyorsa pekala Dof'da g4 e karşı dövüşebilmeliydi ama yapamadı.Çünkü gücü yok.
Dof savaşa yarı canıyla giriyor. Ondan öncesinde Kızıl Şahin yiyor Law'un yardımıyla yine.

Ha demiyorum ki Luffy kazanamazdı bunlar olmasa. Bence yine Luffy kazanırdı. Ama ezilme durumu olmazdı.

Dof savaşa yarı canıyla giriyor. Ondan öncesinde Kızıl Şahin yiyor Law'un yardımıyla yine.

Ha demiyorum ki Luffy kazanamazdı bunlar olmasa. Bence yine Luffy kazanırdı. Ama ezilme durumu olmazdı.
Yahu red hawk dediğin dandik bir g2 saldırısı ne kadar etkili olabilir.Bu doffy için bir bahane değil bana göre.Adam g2 Luffy'e hızlı diyip,g4ü adam akıllı bile göremeyen bir kişi.Doffy'nin durumunun Kata'nın durumundan ağır olduğunu da düşünmüyorum.Dof yaraya müdahale ederken Kata savaşta kan kaybetmeye devam ediyor :D g4ün Doffy'e ağır geldiği gerçeği var bana kalırsa.

Yahu red hawk dediğin dandik bir g2 saldırısı ne kadar etkili olabilir.Bu doffy için bir bahane değil bana göre.Adam g2 Luffy'e hızlı diyip,g4ü adam akıllı bile göremeyen bir kişi.Doffy'nin durumunun Kata'nın durumundan ağır olduğunu da düşünmüyorum.Dof yaraya müdahale ederken Kata savaşta kan kaybetmeye devam ediyor :D g4ün Doffy'e ağır geldiği gerçeği var bana kalırsa.
Yav ben ona bir şey demiyom ki zaten. G4>Dof orasına tamamım. Kata'nın daha hızlı ve daha iyi bir haki kullanıcısı olduğu da bir gerçek.

Kata>Dof'a da itirazım yok.

Benim dediğim şey Dof çok daha zor şartlarda savaştı G4'e karşı. Arada fark olması doğal. Bu adam MF'de Jozu'yu kilitliyordu. Yc3 altı olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık