tabikisiVay Sanji teklif eder gibi duruyor diyorsun sanırım güzel
tabikisiVay Sanji teklif eder gibi duruyor diyorsun sanırım güzel
Choppera izin verdiği mahremi Kikuya açtı Choppinin özel tekniği bandaji başkasına yaptırdı. Var mı ötesi?El ele değer onda bir şey yok. Kiku zaten Zoro'ya çok yazdı ama reis yüz vermedi
Chopper görseydi çok üzülürdü ama yapacak bir şey yok işte. Zoro'nun cazibesi durdurulamaz, frenleri parçaladı adam hahahaChoppera izin verdiği mahremi Kikuya açtı Choppinin özel tekniği bandaji başkasına yaptırdı. Var mı ötesi?
Zoronun karizmasi kadınları aşıp diğerlerini etkiliyir diyorsun?
Kanka ben zoro’nun tarafına geçiyorum o zaman haksızlık olur yoksaİki dakija girmiyoruz foruma hemen 10 sayfa konuşmuşsunuz.
Neyse Sanji tek atar. killz0ne gelene kadar baş Sanji fanı benim. Zoro fanı kovarı da benim.
Karaktersiz Sanji. Şansına Zoro yoktu ortamda. O tekme Luffy'nin suratına ulaşmadan eline verirdi bacağını.Aslında çok normal değil mi yaptığı? Şunu yapandan ne bekliyorsun ki ölümüne kurtarmasını mı yok kadın izlemek daha cazip.
Bir şey değişmezdi çünkü Zoro tam sanji ile karşılaşmadan bir bölüm önce kaybolurdu şansına küs.Karaktersiz Sanji. Şansına Zoro yoktu ortamda. O tekme Luffy'nin suratına ulaşmadan eline verirdi bacağını.
Zoro'ya bir şey yapamazlarSorma başta @İnari haşlardı.
Oven ile Kaido benzerliği hakkında teoriler vardı. Vardır bence. Katakuri bile Kaido'dan olabilir hatta.BM'nin Kaido'dan çocuğu var mıdır?