kesinlikle afsgsfdgHiç Zoro olarak bakmadım. Amma var mı oldukçası var yani. Lawzo su bile var. Tabi bu shipler herkese var ayrı.
kesinlikle afsgsfdgHiç Zoro olarak bakmadım. Amma var mı oldukçası var yani. Lawzo su bile var. Tabi bu shipler herkese var ayrı.
Bence tam Law'a layık bir kadın. Nefretle başlayan sonsuz bir aşk hikayesiLawa bunu dışında cidden başka ship düşünen var mi? Oda resmen belli etti yani
Sanji hayatı'nın aşkını buldu zaten. Kiku ile shiplemek lazım onu
Sorma başta @İnari haşlardı.Şunun aynısını Zori samalara yapsa çoktan sürülmüştü
Kiku o kadar güzel ve karizmatik ki bizim tayfadaki hanzolar hak etmiyor onu. Olmasını istemem.Sanji hayatı'nın aşkını buldu zaten. Kiku ile shiplemek lazım onu
Sanji'de zaten büyük etki bırakacak Kiku...Bence tam Law'a layık bir kadın. Nefretle başlayan sonsuz bir aşk hikayesi
Sanji hayatı'nın aşkını buldu zaten. Kiku ile shiplemek lazım onu
Hopp heyy hooo ama bak kılıç dostum dedim vur derken öldürme.Bence tam Law'a layık bir kadın. Nefretle başlayan sonsuz bir aşk hikayesi
Neden?Allasen bir banlat kendini hadi bekliyorum.
Arc sonu bir meyve ile zayiflatip eski formuna kavuştururlar bunu mu dert ediyorsun :SLaw'u seven biri olarak Shinobu'ya yapılan muameleyi kınıyorum. Gençliğinde Nami kadar güzelmiş. Law'a daha yaşıtı birini bulmak lazım.
Kiku zaten oldukça zevk sahibi biri. Kinemon'a olan ilgisinden, adam gibi adamları seçtiği sonucunu çıkarabiliriz. Gelecekte bizim tayfadaki birinden hoşlanması seçeneği direkt eleniyor o yüzden.Kiku o kadar güzel ve karizmatik ki bizim tayfadaki hanzolar hak etmiyor onu. Olmasını istemem.
Kozuki hanesinin her ferdi mükemmel. Baksana Ashura Dojiye, Kawaya falan. Filinta gibi.Kiku zaten oldukça zevk sahibi biri. Kinemon'a olan ilgisinden, adam gibi adamları seçtiği sonucunu çıkarabiliriz. Gelecekte bizim tayfadaki birinden hoşlanması seçeneği direkt eleniyor o yüzden.